Poederbaas URZ02 Grijs One

Voor casual gebruik of toch voor op de pistes? Jij bepaalt het!
De Poederbaas URZ02 is een stoere urban voor heren. Create your own style met deze klassieke beanie! De muts is overal mee te combineren en zorgt ook nog eens voor een stoere en stijlvolle look. Naast zijn looks is de muts ook nog eens super comfortabel en lekker warm.

Meerinformatie

Wintersport Poederbaas 100 Acrylwol
Product
 

Poederbaas ESZ012 Bordeaux One

Trendy en elegante beanie
De Poederbaas ESZ012 is een handgehaakte bordeaux rode muts die niet in je garderobe mag ontbreken. Met zijn stoere streetlook kan de beanie zowel op wintersport als in de Nederlandse straten gedragen worden. De omgeslagen boord en leren logo geven de beanie een stijlvolle touch, zodat je overal en altijd de show steelt!

Meerinformatie

Wintersport Poederbaas 100 Acrylwol br Fleece
Product
 

Poederbaas ESZ011 Roze One

Past bij elke winteroutfit
De Poederbaas ESZ011 is een handgehaakte lichtroze muts voor vrouwen. Deze omgeslagen beanie is gemaakt van 100% acrylwol en vormt zich naar de pasvorm van jouw hoofd. De wintermuts heeft een stoere, maar toch neutrale kleur die perfect in het Nederlandse straatbeeld past . Of het nu op wintersportvakantie, tijdens de apr

Meerinformatie

Wintersport Poederbaas 100 Acrylwol br Fleece
Product
 

Poederbaas ESZ09 Groen Dessin One

Winter wonderland beanie
De Poederbaas ESZ09 is een trendy groene muts voor mannen als vrouwen. Deze handgehaakte muts met omgeslagen boord is een stijlvolle en comfortabele keuze. De hippe beanie is gemaakt van 100% acrylwol. Door zijn neutrale effe kleur past de beanie goed in het Nederlandse straatbeeld en is de muts ideaal voor op wintersport.

Meerinformatie

Wintersport Poederbaas 100 Acrylwol
Product
 

Poederbaas ESZ05 Marine One

Wees de baas over de winter!
De Poederbaas ESZ05 is een hippe beanie voor mannen en vrouwen. De handgehaakte marine blauwe muts is gemaakt van acrylwol zodat jouw hoofd tijdens barre omstandigheden heerlijk warm blijft. Door zijn neutrale effe kleur is de beanie niet alleen geschikt voor op wintersport, maar ook voor dagelijks gebruik in eigen land! Met zijn omgeslagen board en leren logo is deze stoere beanie de perfecte keuze!

Meerinformatie

Wintersport Poederbaas 100 Acrylwol
Product
 

Poederbaas ESZ03 Lichtgrijs One

Wees de baas over de winter!
De Poederbaas ESZ03 is een hippe beanie voor mannen en vrouwen. De handgehaakte marine lichtgrijze is gemaakt van acrylwol zodat jouw hoofd tijdens barre omstandigheden heerlijk warm blijft. Door zijn neutrale effe kleur is de beanie niet alleen geschikt voor op wintersport, maar ook voor dagelijks gebruik in eigen land! Met zijn omgeslagen board en leren logo is deze stoere beanie de perfecte keuze!

Meerinformatie

Wintersport Poederbaas 100 Acrylwol
Product
 

Poederbaas ESZ01 Zwart One

Tijdloze klassieker
De Poederbaas ESZ01 is een stijlvolle beanie voor mannen en vrouwen. Deze zwarte lange muts is handgehaakt. Daarmee is deze wintersport muts perfect voor thuis, maar ook zeer geschikt voor de wintersport. De snowboard en skimuts is gemaakt van 100% acrylwol. Een wintermuts die is afgewerkt met fleece om jou zo goed mogelijk warm te houden in de winter. De muts voor echte Poederbazen past door zijn kleur perfect in het Nederlandse straatbeeld. Daarnaast is hij ook ideaal voor op wintersport zoals je dat van Poederbaas gewend bent.

Meerinformatie

Wintersport Poederbaas 100 Acryl
Product