Kjus M FRX Jacket 2015

De Kjus FRX Jacket is een totaal nieuw ontwikkelde ski jas voor heren, gemaakt van het exclusieve White Dragon materiaal. Extreem waterdicht en een ongekend hoog ademend vermogen. De comfortabel stretchende buitenliner heeft een waterkolom van 30000mm en een zeer hoog ademend vermogen van 42900gr. Naast de technische eigenschappen is dit materiaal het meest duurzame en slijtagevaste materiaal wat er is. Uiteraard zijn alle naden waterdicht getaped en alle ritsen zijn waterdicht door het gebruik van YKK Aquashield zippers. De jas heeft verder alle bekende features, een strechende en verwijderbare sneeuwvanger, duimlussen bij de manchetten, 4 ventilatieritsen voor verkoeling en goed afsluitbare binnenzakken voor je waardevolle spullen.

€ 140.00

Meerinformatie

Wintersport Kjus 100 Polyamide
Product
 

Kjus W Chromatic Jacket 2015

De Kjus Chromatic Jacket is een nieuw dames donsjasje, met een lichtgewicht 800 ganzendons vulling en een meegekleurde kraag van echt bont. De jas heeft een waterafstotende coating en een lekker warme en zachte fleece binnenvoering.

€ 100.00

Meerinformatie

Wintersport Kjus 100 Polyamide
Product
 

Kjus W Cypress Hoody Jacket 2015

De Kjus Cypress Hoody Jacket is een mooi getailleerde en stijlvolle dames donsjas, gevoerd met een lichtgewicht 600 eendendons vulling.

€ 60.00

Meerinformatie

Wintersport Kjus 100 Polyamide
Product