Capita Space Metal Fantasy

Serious!?
De Space Metal Fantasie is een twin voor dames met freestyle ambities. Het board is licht en stuurt eenvoudig. Heeft veel ruimte voor fouiten en zal je niet teleurstellen tijdens het leren van je nieuwe trucs. Ondanks deze freestyle capaciteiten is het ook zeker een board, wat op de piste zijn mannetje staat. Toch nog goed all-round om ook eens een piste af te rijden, mits het tempo niet heel hoog ligt. De print is er 1 waar je van houdt of niet. Wij vinden hem in ieder geval te gek!

De Capita Space Metal Fantasie is een board voor licht beginnende rijders die van alles wat willen. Rondrijden over de piste met vrienden, middagje in het park met de vriendinnen of kijken of de verse sneeuw nog goed is. Dit alles op een gemiddeld tempo en met veel ruimte voor fouten. Het board voor eindeloos plezier!

€ 221.40

Meerinformatie

Wintersport Capita
Product
 Capita The Navigator

Navigeer je bochten
De Navigator is een freeride board met een een directionele vorm. Onder de voeten is het board plat voor minder zoekerig gedrag op de vlakke stukken, zoals bospaden. De nose is gelift en geeft het board veel lift in loss en verse sneeuw en maakt de kantenwissel erg eenvoudig. Deze wendbaarheid is prettig bijvoorbeeld tussen de bomen. De speciale toevoegingen van aluminium en carbon maken het stabiel en goed gedempt. Omdat het board niet heel stijf is geeft het je een surfy-feel, wat zorgt voor een relaxte ride zowel op als van de piste. Zonder verzuurd achterste been!

De Capita Navigator is een board voor de licht gevorderde rijder die graag meer wil leren op het gebied van off-piste en carven. Kom je in de buurt van expert niveau dan zal je merken dat je er langzam wat uit kan gaan groeien. Maar tot die tijd is het je vriend in alles wat met bochten te maken heeft.

€ 269.40

Meerinformatie

Wintersport Capita
Product