Tokyo Xtreme Racer

Geen tribunes, geen geblokte vlag - Tokyo Extreme Racer Zero is gewoon pure onderlinge competitie. Race met een snelheid tot 200 km per uur door de straten van Tokio en daag andere racers uit voor wedstrijden. Als je overwinningen behaalt, kun je je auto aanpassen met meer dan 125 onderdelen, nieuwe verfopdrachten en stickers. Je hebt een nauwkeurig afgestelde machine nodig, plus snelle reflexen en stalen zenuwen als je keizer van de snelweg wilt worden.

€ 14.99

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Ni No Kuni II Revenant Kingdom

Ga op avontuur in een land van katten, muizen en mensen!

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is het vervolg op de bejubelde game Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, gemaakt door ontwikkelaar Level-5 in samenwerking met de animator Yoshiyuki Momose, bekend van Studio Ghibli.

King Evan en zijn kattenvolk zijn op de vlucht geslagen na een verraderlijke staatgreep. In ballingschap richt de koning met de hulp van zijn vrienden en de mysterieuze krachten van de Higgledies een nieuw koninkrijk op en probeert hij de wereld te verenigen.

Reis naar het land van Ding Dong Dell, een welvarend en schitterend koninkrijk, waar katten, muizen en mensen harmonieus samenleven onder het bestuur van de vredelievende jonge koning Evan.

Als de koning van zijn troon wordt gestoten en wordt verbannen, staat de toekomst op het spel. Evan vecht terug met de hulp van zijn vrienden en de mysterieuze Higgledies.

€ 14.99

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 4 RPG
Product
 

Ghostbusters

Pak je Proton Pack en sluit je aan bij de Ghostbusters door samen met je vrienden door Manhattan te verkennen, geesten te vernietigen en de weggelopen geesten te vangen.

€ 22.99

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 4 Actie Avontuur
Product
 

Medal of Honor European Assault

Medal of Honor European Assault is de nieuwste videogame uit de succesvolle Medal of Honor-reeks van Electronic Arts, dat in 1999 als eerste het concept van first-persoon shooter in de setting van de Tweede Wereldoorlog introduceerde. Tegen alle verwachtingen in zijn de keuzen die je als leider tijdens gevechten maakt, naderhand bepalend voor je heldenstatus in deze lang verwachte sequel. Medal of Honor European Assault blinkt vooral uit vanwege de verhaallijn.

Je bevindt je in Europa, 1942. Het zijn moeilijke tijden voor de geallieerden, omdat de Duitse oorlogsmachine op volle toeren draait op een volledig verwoest continent. Je kruipt in de huid van de Amerikaanse luitenant William Holt, die persoonlijk door William 'Wild Bill' Donovan is uitgekozen als eerste veldagent van het nieuw opgerichte OSS (Office of Strategic Services). In Medal of Honor European Assault ligt het lot van Europa in jouw handen.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

Konami Hyper Soccer

Er komt meer kijken bij dit voetbalspel dan op het eerste gezicht lijkt... Strijd in een toernooi, speel tegen de computer of je vriend of kijk toe terwijl de computer speelt met beide teams tegen elkaar. Mocht het gelijkspel zijn, dan mag je een echte strafschop nemen. Je kan je team kiezen uit 24 verschillende landen en het team de eigenschappen geven die jij leuk vindt. Bedenk een strategie voor het spel begint en maak je formatie klaar. Winnen hangt af van je vaardigheid... en een klein beetje geluk!

€ 19.99

Meer informatie >>

Tweedehands Nintendo (NES) Sport
Product
 

Rainbow Six 3

Doordat de VS. en de OPEC landen zijn verwikkeld in een ernstig dispuut, wordt Venezuela de grootste leverancier van olie voor de VS. Uit geheime documenten blijkt dat terroristische groeperingen het hebben gemunt op de VS en Venezuela.

Jij, als leider van team Rainbow, moet de twee landen beschermen tegen die terroristen. Geruchten wijzen erop dat de terroristen wellicht uit het Midden Oosten komen, zou OPEC hier wat mee te maken hebben? Neem de leiding op je van Team Rainbow en laat je meeslepen in dit spannende verhaal vol verrassende plotwendingen en internationale intriges.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands GameCube Shooter
Product
 

Psone

Dit pakket bestaat uit het volgende:
- PSone spelcomputer
- Sony Dual Shock Controller (white)
- AV kabel
- Stroom adapter

€ 69.00

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 1
Product
 

Final Fantasy X 2

Het verhaal vindt plaats twee jaar na Yuna's epische tocht waarin Sin wordt verslagen. Spira, de eens zo chaotische wereld, is nu de 'Eternal Calm' binnengetreden. Het volk van Spira heeft de leer van Yevon de rug toegekeerd en zijn voormalige vijanden, de Al Bhed, en het gebruik van 'machina' weer omarmd. Er breekt een tijdperk van vrede en vrijheid aan, maar nieuwe gevaren liggen op de loer.

Yuna is nu High Summoner en woont weer in haar geboorteplaats op Besaid Island, waar de dagen rustig voortkabbelen. Dit is het eenvoudige geluk waarvan ze altijd heeft gedroomd. Toch is Yuna's hart koud en leeg. Het lukt haar niet goed de draad weer op te pakken, zoals de anderen dat hebben gedaan.

Tot zij op een dag een mysterieus kristal in handen krijgt, dat beelden bevat van iemand die ze denkt te herkennen: de Blitzball-speler die verdween na de ondergang van Sin. Hoewel Yuna niet zeker weet of hij het is, en of hij uberhaupt nog leeft, is ze vastbesloten hem te vinden. Yuna wil helderheid over hun abrupte scheiding, zelfs als dit betekent dat zij hem nooit meer zal zien.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

Your Shape 2D Camera

Your Shape is een nieuwe fitness game die net iets verder gaat dan andere games in dit genre en jouw fitness ervaring naar een hoger niveau tilt. De game maakt gebruik van een revolutionaire camera technologie die jouw fitness ervaring compleet verandert. Door de nauwkeurige feedback van jouw persoonlijke coach kun je effectief en efficient trainen. Hierdoor zal jij het optimale resultaat behalen en er geweldig uitzien! Wie wil dat nou niet?

Inclusief camera!

€ 19.99

Meer informatie >>

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

Verliefd op Ibiza

Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ's en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar?

Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet -of niet langer- haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

€ 4.99

Meer informatie >>

Tweedehands Blu ray Komedie
Product
 

Platinum Sudoku (losse cassette)

Platinum Sudoku is een puzzelspel met behoorlijk wat inhoud. Het spel bevat namelijk twintig miljoen Sudoku-puzzels. De game bevat vijf moeilijkheidsgraden en is dus geschikt voor beginnende en ervaren Sudokuspelers.

Op het onderste scherm kun je puzzelen terwijl op het bovenste scherm je scores worden bijgehouden. Voor de beginneling is het ook aardig om te weten dat het spel je constant ondersteunt met handige weetjes, zodat dit je wellicht kan helpen om uit lastige situaties te komen.

€ 5.00

Meer informatie >>

Tweedehands Nintendo DS Puzzel en Behendigheid
Product
 

Warriors Orochi

Zonder waarschuwing is de boosaardige Serpent King Orochi uit de hemel naar de aarde afgedaald. Met zijn onaardse krachten wil hij tijd en ruimte vernietigen. Orochi heeft de sterkste, dapperste en meest wijze strijders van het oude China en feodaal Japan ontvoerd, zodat hij zijn krachten met de helden van deze tijdperken kan meten.

In Warriors Orochi moeten de personages uit beide games met elkaar samenwerken om het op te nemen tegen deze nieuwe sterke macht. De game zit vol speelbare personages en bevat vier spannende verhaallijnen vol actie. Er worden verrassende bondgenootschappen gevormd en er vinden langverwachte confrontaties plaats tussen personages uit de beide games.

€ 5.99

Meer informatie >>

Tweedehands PC Gaming Actie Avontuur
Product
 

Zoo Tycoon

Laat je verbeelding de vrije loop met Zoo Tycoon op de Xbox One! Bouw de dierentuin van je dromen in je eentje of met vier vrienden op Xbox Live. Hierbij kun je kiezen uit meer dan 100 schitterende dieren en de grootste, meest gedetailleerde selectie omgevingen ooit.

€ 29.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox One Simulatie
Product
 

Space Hulk

De legendarische Space Hulk keert terug PlayStation 4, in dit epische Turn-Based-Strategy-spel. Gevestigd in het universum van Warhammer 40.000, ontvouwt zich een intrigerend verhaal over legendarische veldslagen en heldhaftige acties. Speel als een kleine groep onbevreesde Space Marine Terminators die hun eer proberen terug te winnen door een aanval op een verwaarloosde Space Hulk te plegen die wordt bezaaid door hordes kwaadaardige tyranid Genestealers.

Neem de leiding over het Adeptus Astartes van het Blood Angel-hoofdstuk en leid ze naar glorie, terwijl je vecht tegen woeste Xenos en oude relikwieën ontdekt in de besmette omgeving van de enorme Space Hulk genaamd 'Sin of Damnation'.

€ 14.99

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 4 Strategy
Product
 

Lego Island Xtreme Stunts (losse cassette)

Licht, camera, ACTIE! Een Hollywoodregisseur heeft LEGOA(R) Eiland gekozen om een actiefilm op te nemen die barstensvol stunts zit. De dappere Pepper Roni is de hoofdstuntman voor deze belangrijke film maar hij krijgt nogal wat tegenstand te verduren! De gemene Brickster is terug, hij doet alsof hij braaf is geworden maar Pepper weet wel beter! Die stomme Brickster verpest zoals altijd elke scAene, weet hij wel hoe zuur hij je het leven maaktP Pepper Roni moet 5 stuntgames in dit spel zien te halen om gebruikt te kunnen worden in de actiefilm. Wat dacht je ervan om als gamer keihard te racen terwijl je Bricksters auto achtervolgt en hem van de weg af beuktD Daarnaast kun je op een stoere motor over een bouwterrein proberen te rijden, een vliegtuig besturen of meedoen aan een spetterende Jetski achtervolging. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het skyboard surfen hoog in de lucht terwijl je allerlei hulpeloze passagiers moet zien te redden uit hun vrije val. Pepper Roni gaat van de ene naar de andere opname op zijn skateboard terwijl hij ondertussen ook zijn makkers op het eiland niet vergeet en onderweg puzzels en zoektochten voor hun oplost. Daarnaast kun je helemaal uit je dak gaan op LEGO eiland want je kunt met gemak de kleur, het uiterlijk of de stijl van de meeste dingen daar aanpassen terwijl je andere figuren ontmoet op LEGO eiland en geniet van de nieuwe omgevingen. De game zorgt voor nog meer plezier door 2 hersenkrakende puzzels en de mogelijkheid om speciale ruilkaarten te verzamelen tijdens je avontuur. Door de zoektochten te voltooien en in het spel goed op te letten op je ze zelf ziet krijg je nog meer ruilkaarten, met deze ruilkaarten kun je weer nieuwe minispellen spelen alleen of tegen je vrienden. In totaal zijn er meer dan 25 uitdagingen, een skatepark en alle(!) voertuigen uit de Island Xtreme Stunts speelgoedserie om zo uiteindelijk de hipste LEGO stuntgame tot nu toe te maken!

€ 10.00

Meer informatie >>

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 

MotoGP (classics)

Moto GP is een ultra realistische motorrace simulatie voor de Xbox. De speler kruipt achter het stuur van de meest krachtige motoren ter wereld.

De mix van snelheid, stijl, moed en technologie maken van Moto GP een absolute topper!

€ 4.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox Racing Game
Product
 

Wipeout Fusion (losse disc)

Toen de Playstation eind 1994 zijn intrede deed in Europa was er één introductiegame in het bijzonder die de aandacht trok van gamers: een supersnelle futuristische racegame met de naam WipeOut. Het was een grafisch meesterwerkje dat het uiterste vergde van de hardware van de gloednieuwe console, iets wat geen enkele andere introductiegame tot dan toe gelukt was. De unieke soundtrack, gemaakt door populaire dance-artiesten, sloeg bovendien in als een bom.

Nu, acht jaar later, komt WipeOut Fusion als eerste van deze gewaardeerde reeks uit voor de PlayStation 2. De game benut de capaciteit van de nieuwe hardware optimaal, net als zijn voorganger lang geleden deed. De game bevat 21 parkoersen en een uitgebreide keuze aan teams, personages en wapens!

€ 7.00

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Jumanji

Alan Parrish ontdekt Jumanji, een mysterieus en reuzespannend spel. Wanneer Alan het samen met zijn vriendinnetje Sarah gaat spelen, ontdekt hij, te laat, dat het spel bovennatuurlijke krachten heeft. Door een ongelukkige worp van de dobbelstenen wordt hij de jungle van Jumanji ingezogen. Daar blijft hij 26 jaar lang opgesloten tot hij door twee nietsvermoedende kinderen wordt bevrijd. Samen met Judy en Peter moeten de inmiddels volwassen geworden Alan en Sarah het spel uitspelen.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands Blu ray Fantasy
Product
 

Catwoman

Het verhaal van Catwoman is een klassiek drama vol verraad en wraak en is gebaseerd op de gelijknamige film van Warner Bros. Pictures. Je speelt de film en bestuurt Halle Berry in de rol van Catwoman, waarbij je gebruikmaakt van haar unieke katachtige vaardigheden, zintuigen en sluwheid om haar vijanden te verslaan. Catwoman is gebaseerd op het personage van DC Comics.

De film en de game vertellen het verhaal van Patience Philips, die wordt vermoord nadat ze ontdekt dat haar werkgevers een wel heel duister geheim verbergen. Ze wordt weer tot leven gewekt door een zeldzame Egyptische kat en neemt de rol aan van Catwoman. Ze zet alles op alles om de waarheid te onthullen over zichzelf en haar moordenaar.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Red Dead Redemption (Undead Nightmare Pack)

Als de voormalige outlaw John Marston wakker wordt op zijn boerderij, is de wereld gruwelijk veranderd: hordes afschuwelijke ondoden hebben 's nachts de stadjes en dorpen van het wilde westen aangevallen.

In een wanhopige poging zijn gezin te redden, reist Marston door een verwoeste en chaotische wereld. Hij moet al zijn vaardigheden inzetten om te overleven en een medicijn te vinden.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox 360 Actie Avontuur
Product
 

Fifa 16

Nieuw jaar, nieuwe Fifa! Dit keer is het voor het eerste mogelijk om met de 12 internationale vrouwen teams te spelen. Naast deze nieuwe feature zijn er natuurlijk de nodige gameplay updates en graphics die nog dichter bij de realiteit komen.

€ 14.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox 360 Sport
Product
 

Medal of Honor Heroes 2

Het is 6 Juni, 1944, en en de oorlog is nog lang niet over. Stap in de schoenen van OSS Operative John Berg en infiltreer Normandie van achter de vijandelijke linies. Speel met de Wii-zapper en de Wii-remote en beweeg je al schietend door de linies.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands Nintendo Wii Shooter
Product