Ni No Kuni II Revenant Kingdom

Ga op avontuur in een land van katten, muizen en mensen!

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is het vervolg op de bejubelde game Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, gemaakt door ontwikkelaar Level-5 in samenwerking met de animator Yoshiyuki Momose, bekend van Studio Ghibli.

King Evan en zijn kattenvolk zijn op de vlucht geslagen na een verraderlijke staatgreep. In ballingschap richt de koning met de hulp van zijn vrienden en de mysterieuze krachten van de Higgledies een nieuw koninkrijk op en probeert hij de wereld te verenigen.

Reis naar het land van Ding Dong Dell, een welvarend en schitterend koninkrijk, waar katten, muizen en mensen harmonieus samenleven onder het bestuur van de vredelievende jonge koning Evan.

Als de koning van zijn troon wordt gestoten en wordt verbannen, staat de toekomst op het spel. Evan vecht terug met de hulp van zijn vrienden en de mysterieuze Higgledies.

€ 16.99

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 4 RPG
Product
 

Bionicle

LEGO Bionicle is een ambitieuze mix van actie en avontuur met een handvol minigames. Een duistere kracht met de naam Makuta heeft het ooit zo vredige eiland Mata Nui in zware tegenspoed ondergedompeld. Terwijl de dorpsbewoners, de Tohunga, met smart wachten op de komst van de zes legendarische helden, de Toa, begint een eenzame avonturier aan zijn eigen epische tocht. Dit spel dat voor A(C)A(C)n speler bedoeld is, ontpopt zich met zijn geringe inventarisbeheer als een avonturenspel voor beginners dat vooral de verstokte LEGO-liefhebbers zal aanspreken.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox Adventure
Product
 

Ghostbusters

Pak je Proton Pack en sluit je aan bij de Ghostbusters door samen met je vrienden door Manhattan te verkennen, geesten te vernietigen en de weggelopen geesten te vangen.

€ 22.99

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 4 Actie Avontuur
Product
 

Medal of Honor European Assault

Medal of Honor European Assault is de nieuwste videogame uit de succesvolle Medal of Honor-reeks van Electronic Arts, dat in 1999 als eerste het concept van first-persoon shooter in de setting van de Tweede Wereldoorlog introduceerde. Tegen alle verwachtingen in zijn de keuzen die je als leider tijdens gevechten maakt, naderhand bepalend voor je heldenstatus in deze lang verwachte sequel. Medal of Honor European Assault blinkt vooral uit vanwege de verhaallijn.

Je bevindt je in Europa, 1942. Het zijn moeilijke tijden voor de geallieerden, omdat de Duitse oorlogsmachine op volle toeren draait op een volledig verwoest continent. Je kruipt in de huid van de Amerikaanse luitenant William Holt, die persoonlijk door William 'Wild Bill' Donovan is uitgekozen als eerste veldagent van het nieuw opgerichte OSS (Office of Strategic Services). In Medal of Honor European Assault ligt het lot van Europa in jouw handen.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

Halo Wars (classics)

Halo Wars is een strategie-game zoals je er nog nooit een gezien hebt. Je komt terecht in de begindagen van het Halo universe. Neem de leiding over legioenen van UNSC soldiers, Warthogs, Scorpions en meer... Of kies voor de zijde van Covenant. Elke groep heeft zijn eigen kracht die jij kan gebruiken in de strijd.

- Geweldige Xbox 360 strategy game: controle is gemakkelijk
- Creeer ontelbare strategieen op het inmens grote strijdtoneel

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox 360 Strategy
Product
 

Xenoblade Chronicles X Special Edition

Xenoblade Chronicles X is de volgende grote science fiction RPG van Monolith software, bekend van Baten Kaitos en Xenoblade Chronicles is exclusief voor de Wii U!

Door een grote intergalactische oorlog zijn er nog maar weinig mensen over. Degene die nog over zijn leven in een prachtige, maar zeer gevaarlijke omgeving. De speler zal zich in gevechten vinden tegen sterke wezens van alle formaten en vormen. In Xenoblade Chronicles X word ook het geprezen battle systeem uit Xenoblade Chronicles voor de Wii gebruikt, maar niet zonder de nodige extra's natuurlijk!

De Special Edition bevat:
- Fysiek exemplaar van het spel
- SteelBook-cover
- Wereldkaartposter
- Cover art-poster
- Uniek Artbook

€ 49.99

Meer informatie >>

Tweedehands Nintendo Wii U RPG
Product
 

Konami Hyper Soccer

Er komt meer kijken bij dit voetbalspel dan op het eerste gezicht lijkt... Strijd in een toernooi, speel tegen de computer of je vriend of kijk toe terwijl de computer speelt met beide teams tegen elkaar. Mocht het gelijkspel zijn, dan mag je een echte strafschop nemen. Je kan je team kiezen uit 24 verschillende landen en het team de eigenschappen geven die jij leuk vindt. Bedenk een strategie voor het spel begint en maak je formatie klaar. Winnen hangt af van je vaardigheid... en een klein beetje geluk!

€ 19.99

Meer informatie >>

Tweedehands Nintendo (NES) Sport
Product
 

Rainbow Six 3

Doordat de VS. en de OPEC landen zijn verwikkeld in een ernstig dispuut, wordt Venezuela de grootste leverancier van olie voor de VS. Uit geheime documenten blijkt dat terroristische groeperingen het hebben gemunt op de VS en Venezuela.

Jij, als leider van team Rainbow, moet de twee landen beschermen tegen die terroristen. Geruchten wijzen erop dat de terroristen wellicht uit het Midden Oosten komen, zou OPEC hier wat mee te maken hebben? Neem de leiding op je van Team Rainbow en laat je meeslepen in dit spannende verhaal vol verrassende plotwendingen en internationale intriges.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands GameCube Shooter
Product
 

Maxplay Classic Games (losse disc)

Classic Games Volume 1 zit bomvol met 10 retro titels!

Je vind bijvoorbeeld Bounty Hunter X, Super Power Shot, Pop Em!, JetPack 2, Invaders, Paddle Panic, Proxima, Dragon Tiles 3, Loop The Loop, Chopper 2 The Return in deze compilatie.

€ 1.00

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 2 Game Compilaties
Product
 

Final Fantasy X 2

Het verhaal vindt plaats twee jaar na Yuna's epische tocht waarin Sin wordt verslagen. Spira, de eens zo chaotische wereld, is nu de 'Eternal Calm' binnengetreden. Het volk van Spira heeft de leer van Yevon de rug toegekeerd en zijn voormalige vijanden, de Al Bhed, en het gebruik van 'machina' weer omarmd. Er breekt een tijdperk van vrede en vrijheid aan, maar nieuwe gevaren liggen op de loer.

Yuna is nu High Summoner en woont weer in haar geboorteplaats op Besaid Island, waar de dagen rustig voortkabbelen. Dit is het eenvoudige geluk waarvan ze altijd heeft gedroomd. Toch is Yuna's hart koud en leeg. Het lukt haar niet goed de draad weer op te pakken, zoals de anderen dat hebben gedaan.

Tot zij op een dag een mysterieus kristal in handen krijgt, dat beelden bevat van iemand die ze denkt te herkennen: de Blitzball-speler die verdween na de ondergang van Sin. Hoewel Yuna niet zeker weet of hij het is, en of hij uberhaupt nog leeft, is ze vastbesloten hem te vinden. Yuna wil helderheid over hun abrupte scheiding, zelfs als dit betekent dat zij hem nooit meer zal zien.

€ 9.99

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

Pokemon Sword Shield Official Collector's Edition Strategy Guide

De officiële strategiegids van Pokémon voor de videogames Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Krijg de tips die je nodig hebt voor elk deel van je reis met de stapsgewijze walkthrough en hints in Pokémon Sword & Pokémon Shield: de officiële Galar Region Strategiegids. Van je eerste ervaringen als trainer tot ver in het avontuur, deze gids helpt je bij elke stap!

Onderweg kom je verschillende Gym Leaders tegen om te verslaan, een enorme Wild Area vol met een verscheidenheid aan Pokémon en mysteries van legendarische proporties. Maar met deze gids ben je er helemaal klaar voor!

Dit is wat je in het boek vindt:

- Voltooi het nieuwe Pokémon-avontuur!
- Lijsten met moves, items en meer - inclusief hoe je ze kunt krijgen!
- Info over alle nieuwe functies, inclusief Dynamaxing en Max Raid Battles!
- Gidsen naar de Wild Area en alles wat je daar kunt doen!
- Uittrekbare kaart van de regio!

Extra's in de Collector's Edition:
- Concept Art
- Exclusieve Switch Joy-Con Skins
- Decals

Hardcover: 400 pagina's
Uitgever: The Pokémon Company (3 dec. 2019)
Taal Engels

€ 29.99

Meer informatie >>

Tweedehands Strategy Guides Strategy Guide
Product
 

Tekken 5 (platinum) (losse disc)

Tekken is een van de bekendste en populairste vechtspellen van de laatste tien jaar. Van de eerste vier delen zijn wereldwijd meer dan 20 miljoen stuks verkocht.

Met deel vijf maakt Namco in een klap duidelijk dat Tekken de koning der vechtspellen is. Het nieuwe vechtsysteem, de aan te passen personages en de interactieve arena's markeren het begin van een nieuw tijdperk voor deze sterke serie.

€ 5.00

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 2 Fighting Game
Product
 

The Librarian Quest for the Spear

Ergens in Amerika worden de grootste schatten ter wereld verborgen gehouden, zoals het zwaard Excalibur, de Ark van het Verbond en de doos van Pandora. Flynn Carsen, een dertigjarige studiebol, is de beheerder van deze geheime verzameling.

Op een dag stelen leden van de Serpent Brotherhood, een gevaarlijke sekte, een stuk van de eeuwenoude Spear of Destiny, een speer die in zijn geheel het lot van de wereld kan bepalen. Aan Flynn de taak om de overige delen van het relikwie op te sporen.

Samen met Nicole Noone, een specialiste in vechtsport, start Flynn aan de gevaarlijke tocht die hen tot in de verste uithoeken van de wereld doet belanden. Op de hielen gezeten door de Serpent Brotherhood beginnen Flynn en Nicole aan een grandioos avontuur vol spanning en spektakel.

€ 4.99

Meer informatie >>

Tweedehands Blu ray Actie Avontuur
Product
 

Soul Calibur VI

SoulCalibur, die op-wapens-gebaseerde 3D-vechtgames definieerde, is terug!
Twee decennia na diens eerste iteratie, keert SoulCalibur VI terug naar zijn roots en introduceert het gloednieuwe gameplay features om mee te vechten. Ervaar de strijd om de twee legendarische zwaarden met oogverblindende graphics aangedreven door de Unreal Engine 4.

- De legendarische op-wapens-gebaseerde 3D-vechtgame keert terug naar diens roots
- Oogverblindende graphics aangedreven door de Unreal Engine 4
- Een volledig roster aan nieuwe en gekende personages
- Een epische verhaalmodus over de strijd om twee legendarische zwaarden
- Vernieuwde gameplay mechanieken voor intense showdowns
- Dynamische strijd versterkt door cinematische gevechten

€ 14.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox One Fighting Game
Product
 

Verliefd op Ibiza

Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ's en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar?

Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet -of niet langer- haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

€ 4.99

Meer informatie >>

Tweedehands Blu ray Komedie
Product
 

Warriors Orochi

Zonder waarschuwing is de boosaardige Serpent King Orochi uit de hemel naar de aarde afgedaald. Met zijn onaardse krachten wil hij tijd en ruimte vernietigen. Orochi heeft de sterkste, dapperste en meest wijze strijders van het oude China en feodaal Japan ontvoerd, zodat hij zijn krachten met de helden van deze tijdperken kan meten.

In Warriors Orochi moeten de personages uit beide games met elkaar samenwerken om het op te nemen tegen deze nieuwe sterke macht. De game zit vol speelbare personages en bevat vier spannende verhaallijnen vol actie. Er worden verrassende bondgenootschappen gevormd en er vinden langverwachte confrontaties plaats tussen personages uit de beide games.

€ 5.99

Meer informatie >>

Tweedehands PC Gaming Actie Avontuur
Product
 

Zoo Tycoon

Laat je verbeelding de vrije loop met Zoo Tycoon op de Xbox One! Bouw de dierentuin van je dromen in je eentje of met vier vrienden op Xbox Live. Hierbij kun je kiezen uit meer dan 100 schitterende dieren en de grootste, meest gedetailleerde selectie omgevingen ooit.

€ 29.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox One Simulatie
Product
 

Disney Universe

Disney Universe is een multiplayer videogame waar verschillende Disney werelden en personages voor het eerst door elkaar gemixt worden.

Spelers kunnen herkenbare Disney kostuums aantrekken en uitdagingen aangaan in legendarische Disney werelden. Vecht jezelf door de verschillende werelden en ervaar verschillende gameplay stijlen met verschillende verhaallijnen.

Spelers kunnen vijanden verslaan, munten en power-ups verzamelen, nieuwe kostuums vrijspelen en samen met vrienden op avontuur gaan in een mix van werelden welke geinspireerd zijn door tal van Disney en Disney Pixar films.

€ 14.99

Meer informatie >>

Tweedehands Nintendo Wii Actie Avontuur Familie
Product
 

Space Hulk

De legendarische Space Hulk keert terug PlayStation 4, in dit epische Turn-Based-Strategy-spel. Gevestigd in het universum van Warhammer 40.000, ontvouwt zich een intrigerend verhaal over legendarische veldslagen en heldhaftige acties. Speel als een kleine groep onbevreesde Space Marine Terminators die hun eer proberen terug te winnen door een aanval op een verwaarloosde Space Hulk te plegen die wordt bezaaid door hordes kwaadaardige tyranid Genestealers.

Neem de leiding over het Adeptus Astartes van het Blood Angel-hoofdstuk en leid ze naar glorie, terwijl je vecht tegen woeste Xenos en oude relikwieën ontdekt in de besmette omgeving van de enorme Space Hulk genaamd 'Sin of Damnation'.

€ 14.99

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 4 Strategy
Product
 

MotoGP (classics)

Moto GP is een ultra realistische motorrace simulatie voor de Xbox. De speler kruipt achter het stuur van de meest krachtige motoren ter wereld.

De mix van snelheid, stijl, moed en technologie maken van Moto GP een absolute topper!

€ 4.99

Meer informatie >>

Tweedehands Xbox Racing Game
Product
 

Wipeout Fusion (losse disc)

Toen de Playstation eind 1994 zijn intrede deed in Europa was er één introductiegame in het bijzonder die de aandacht trok van gamers: een supersnelle futuristische racegame met de naam WipeOut. Het was een grafisch meesterwerkje dat het uiterste vergde van de hardware van de gloednieuwe console, iets wat geen enkele andere introductiegame tot dan toe gelukt was. De unieke soundtrack, gemaakt door populaire dance-artiesten, sloeg bovendien in als een bom.

Nu, acht jaar later, komt WipeOut Fusion als eerste van deze gewaardeerde reeks uit voor de PlayStation 2. De game benut de capaciteit van de nieuwe hardware optimaal, net als zijn voorganger lang geleden deed. De game bevat 21 parkoersen en een uitgebreide keuze aan teams, personages en wapens!

€ 7.00

Meer informatie >>

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Skylanders Flameslinger

- Soort: Skylander Figure
- Element: Vuur
- Vaardigheid (Max 100): Kracht 40, Pantser 25, Behendigheid 90, Geluk 80
- Compatibel met: Imaginators, Superchargers, Trap Team, Swap Force, Giants, Spyro's Adventure

€ 7.99

Meer informatie >>

Tweedehands Merchandise Skylander Figuren
Product