Fonteinset Differnz Mix En Match Force 38x24x8 cm Licht Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen)

Fonteinset Differnz Mix En Match Force 38x24x8 cm Licht Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen) Een complete fonteinset van het merk Differnz met kraan, sifon en afvoerplug naar keuze. Een toilet heeft door de kleine afmeting vaak een gebrek aan ruimte. Toch wilt u uw handen kunnen wassen en daarom is een compact fontein ideaal. De fonteinbak is gemaakt van beton en is licht van kleur. U heeft in deze set keuze uit maar liefst vijf kleuren en drie modellen. Een van de modellen is in twee van de vijf kleuren beschikbaar. De formaat van de kranen passen perfect bij de compacte afmetingen van de fonteinbak. Ondanks de compacte afmetingen zijn deze kranen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De kranen verzorgen enkel koud water. Verder kunt u eventueel een frame toevoegen aan uw fonteinset tegen een meerprijs. Het frame is te gebruiken als handdoekrek en kan onder de fonteinbak gemonteerd worden. Specificaties Fonteinset Differnz Mix En Match Force 38x24x8 cm Licht Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen): Fontein Differnz Force 38x24x8 cm (licht beton) U heeft de keuze uit: Kraan Gebogen (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Recht (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Kruis (Chroom en Koper) Sifon (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Afvoerplug (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Het is dus een complete set inclusief fonteinbak, fonteinkraan, sifon en afvoerplug. Kijk rechts bovenaan in het select menu om uw kleur uit te kiezen.

€ 159.99

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Differnz Mix En Match Ravo 38x18x9 cm Licht Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen)

Fonteinset Differnz Mix En Match Ravo 38x18x9 cm Licht Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen) Een complete fonteinset van het merk Differnz met kraan, sifon en afvoerplug naar keuze. Een toilet heeft door de kleine afmeting vaak een gebrek aan ruimte. Toch wilt u uw handen kunnen wassen en daarom is een compact fontein ideaal. De fonteinbak is gemaakt van beton en is licht van kleur. U heeft in deze set keuze uit maar liefst vijf kleuren en drie modellen. Een van de modellen is in twee van de vijf kleuren beschikbaar. De formaat van de kranen passen perfect bij de compacte afmetingen van de fonteinbak. Ondanks de compacte afmetingen zijn deze kranen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De kranen verzorgen enkel koud water. Verder kunt u eventueel een frame toevoegen aan uw fonteinset tegen een meerprijs. Het frame is te gebruiken als handdoekrek en kan onder de fonteinbak gemonteerd worden. Specificaties Fonteinset Differnz Mix En Match Ravo 38x18x9 cm Licht Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen): Fontein Differnz Ravo 38x18x9 cm (licht beton) U heeft de keuze uit: Kraan Gebogen (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Recht (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Kruis (Chroom en Koper) Sifon (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Afvoerplug (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Het is dus een complete set inclusief fonteinbak, fonteinkraan, sifon en afvoerplug. Kijk rechts bovenaan in het select menu om uw kleur uit te kiezen.

€ 149.99

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Differnz Mix En Match Ravo 38x18x9 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen)

Fonteinset Differnz Mix En Match Ravo 38x18x9 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen) Een complete fonteinset van het merk Differnz met kraan, sifon en afvoerplug naar keuze. Een toilet heeft door de kleine afmeting vaak een gebrek aan ruimte. Toch wilt u uw handen kunnen wassen en daarom is een compact fontein ideaal. De fonteinbak is gemaakt van beton en is donker grijs van kleur. U heeft in deze set keuze uit maar liefst vijf verschillende kleuren kranen en drie modellen. Een van de modellen is in twee van de vijf kleuren beschikbaar. De formaat van de kranen passen perfect bij de compacte afmetingen van de fonteinbak. Ondanks de compacte afmetingen zijn deze kranen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De kranen verzorgen enkel koud water. Verder kunt u eventueel een frame toevoegen aan uw fonteinset tegen een meerprijs. Het frame is te gebruiken als handdoekrek en kan onder de fonteinbak gemonteerd worden. Specificaties Fonteinset Differnz Mix En Match Ravo 38x18x9 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen): Fontein Differnz Ravo 38x18x9 cm (donker beton) U heeft de keuze uit: Kraan Gebogen (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Recht (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Kruis (Chroom en Koper) Sifon (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Afvoerplug (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Het is dus een complete set inclusief fonteinbak, fonteinkraan, sifon en afvoerplug. Kijk rechts bovenaan in het select menu om uw kleur uit te kiezen.

€ 149.99

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Differnz Mix En Match Cleo Hoekfontein 30x30x10 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen)

Fonteinset Differnz Mix En Match Cleo Hoekfontein 30x30x10 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen) Een complete fonteinset van het merk Differnz met kraan, sifon en afvoerplug naar keuze. Een toilet heeft door de kleine afmeting vaak een gebrek aan ruimte. Toch wilt u uw handen kunnen wassen en daarom is een compact fontein ideaal. De fonteinbak is gemaakt van beton en is donker grijs van kleur. U heeft in deze set keuze uit maar liefst vijf verschillende kleuren kranen en drie modellen. Een van de modellen is in twee van de vijf kleuren beschikbaar. De formaat van de kranen passen perfect bij de compacte afmetingen van de fonteinbak. Ondanks de compacte afmetingen zijn deze kranen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De kranen verzorgen enkel koud water. Verder kunt u eventueel een frame toevoegen aan uw fonteinset tegen een meerprijs. Het frame is te gebruiken als handdoekrek en kan onder de fonteinbak gemonteerd worden. Specificaties Fonteinset Differnz Mix En Match Cleo Hoekfontein 30x30x10 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen): Fontein Differnz Cleo Hoekfontein 30x30x10 cm (donker beton) U heeft de keuze uit: Kraan Gebogen (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Recht (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Kruis (Chroom en Koper) Sifon (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Afvoerplug (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Het is dus een complete set inclusief fonteinbak, fonteinkraan, sifon en afvoerplug. Kijk rechts bovenaan in het select menu om uw kleur uit te kiezen.

€ 169.99

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Differnz Mix En Match Force 40x22x9 cm Natuursteen Bombai Black (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen)

Fonteinset Differnz Mix En Match Force 40x22x9 cm Natuursteen Bombai Black (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen) Een complete fonteinset van het merk Differnz met kraan, sifon en afvoerplug naar keuze. Een toilet heeft door de kleine afmeting vaak een gebrek aan ruimte. Toch wilt u uw handen kunnen wassen en daarom is een compact fontein ideaal. De fonteinbak is gemaakt van natuursteen en is donker grijs van kleur. U heeft in deze set keuze uit maar liefst vijf verschillende kleuren kranen en drie modellen. Een van de modellen is in twee van de vijf kleuren beschikbaar. De formaat van de kranen passen perfect bij de compacte afmetingen van de fonteinbak. Ondanks de compacte afmetingen zijn deze kranen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De kranen verzorgen enkel koud water. Verder kunt u eventueel een frame toevoegen aan uw fonteinset tegen een meerprijs. Het frame is te gebruiken als handdoekrek en kan onder de fonteinbak gemonteerd worden. Specificaties Fonteinset Differnz Mix En Match Force 40x22x9 cm Natuursteen Bombai Black (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen): Fontein Differnz Force 40x22x9 cm Natuursteen (bombai black) U heeft de keuze uit: Kraan Gebogen (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Recht (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Kruis (Chroom en Koper) Sifon (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Afvoerplug (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Het is dus een complete set inclusief fonteinbak, fonteinkraan, sifon en afvoerplug. Kijk rechts bovenaan in het select menu om uw kleur uit te kiezen.

€ 203.99

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Differnz Mix En Match Helios 38x19x10 cm Marmer (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen)

Fonteinset Differnz Mix En Match Helios 38x19x10 cm Marmer (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen) Een complete fonteinset van het merk Differnz met kraan, sifon en afvoerplug naar keuze. Een toilet heeft door de kleine afmeting vaak een gebrek aan ruimte. Toch wilt u uw handen kunnen wassen en daarom is een compact fontein ideaal. De fonteinbak is gemaakt uit marmer en is een mooie eyecatcher voor bij uw toilet. U heeft in deze set keuze uit maar liefst vijf verschillende kleuren kranen en drie modellen. Een van de modellen is in twee van de vijf kleuren beschikbaar. De formaat van de kranen passen perfect bij de compacte afmetingen van de fonteinbak. Ondanks de compacte afmetingen zijn deze kranen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De kranen verzorgen enkel koud water. Verder kunt u eventueel een frame toevoegen aan uw fonteinset tegen een meerprijs. Het frame is te gebruiken als handdoekrek en kan onder de fonteinbak gemonteerd worden. Specificaties Fonteinset Differnz Mix En Match Helios 38x19x10 cm Marmer: Fontein Differnz Helios 38x19x10 cm (marmer) U heeft de keuze uit: Kraan Gebogen (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Recht (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Kruis (Chroom en Koper) Sifon (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Afvoerplug (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Het is dus een complete set inclusief fonteinbak, fonteinkraan, sifon en afvoerplug. Kijk rechts bovenaan om uw kleur uit te kiezen.

€ 198.99

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Differnz Mix En Match Force 40x22x8 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen)

Fonteinset Differnz Mix En Match Force 40x22x8 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen) Een complete fonteinset van het merk Differnz met kraan, sifon en afvoerplug naar keuze. Een toilet heeft door de kleine afmeting vaak een gebrek aan ruimte. Toch wilt u uw handen kunnen wassen en daarom is een compact fontein ideaal. De fonteinbak is gemaakt van beton en is donker grijs van kleur. U heeft in deze set keuze uit maar liefst vijf verschillende kleuren kranen en drie modellen. Een van de modellen is in twee van de vijf kleuren beschikbaar. De formaat van de kranen passen perfect bij de compacte afmetingen van de fonteinbak. Ondanks de compacte afmetingen zijn deze kranen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De kranen verzorgen enkel koud water. Verder kunt u eventueel een frame toevoegen aan uw fonteinset tegen een meerprijs. Het frame is te gebruiken als handdoekrek en kan onder de fonteinbak gemonteerd worden. Specificaties Fonteinset Differnz Mix En Match Force 40x22x8 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen): Fontein Differnz Force 40x22x8 cm (donker beton) U heeft de keuze uit: Kraan Gebogen (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Recht (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Kraan Kruis (Chroom en Koper) Sifon (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Afvoerplug (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Het is dus een complete set inclusief fonteinbak, fonteinkraan, sifon en afvoerplug. Kijk rechts bovenaan in het select menu om uw kleur uit te kiezen.

€ 169.99

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Waskom Fonteinset Natuursteen Enza 40x12 cm

Waskom Fonteinset Natuursteen Enza 40x12 cm De fonteinset van natuursteen wordt geleverd als een complete set wat u extra gemak oplevert. De fonteinset bestaat uit een fonteinkraan, sifon en een niet afsluitbare plug. Het unieke van deze set is dat de waskom gemaakt is van natuursteen. Natuursteen ook wel lime stone genoemd is een kalksteen en de kleur kan variëren van blauw tot bruin grijs. Hardsteen is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, is elk product uniek. Het ronde model zorgt voor een strakke afwerking in uw toilet. Omdat u vaak alleen de handen was in een fontein op het toilet, is de fontein uitgerust met alleen een extra verhoogde koudwater kraan. De plug die wordt meegeleverd is niet afsluitbaar, zo voorkomt u overstromingen als de kraan per ongeluk open blijft staan. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke adres, verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash (impregnatie) zult u veel plezier hebben van uw nieuwe fontein. Specificaties Waskom Fonteinset Natuursteen Enza 40x12 cm: Complete fonteinset 40x12 cm Natuursteen Inclusief chromen koudwaterkraan, sifon en plug 2 jaar garantie

€ 269.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Natuursteen Nera 40x23x11 cm (kraangat links)

Fonteinset Natuursteen Nera 40x23x11 cm (kraangat links) De fonteinset van natuursteen wordt geleverd als een complete set wat u extra gemak oplevert. De fonteinset bestaat uit een fonteinkraan, sifon, bevestiging beugels en een niet afsluitbare plug. Het unieke van deze set is dat het fonteinbakje gemaakt is van natuursteen. Natuursteen ook wel lime stone genoemd is een kalksteen en de kleur kan variëren van blauw tot bruin grijs. Hardsteen is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, is elk product uniek. Het recht hoekige model zorgt voor een strakke afwerking in uw toilet. De set is eenvoudig in montage doormiddel van de bijgeleverde muur beugels. De kern hiervan is dat de wasbakjes een gewicht van 150 kg moeten kunnen dragen. Mocht u dus als volwassene door welke omstandigheid dan ook, op het fonteintje leunen het product er ten allen tijden in positie blijft. Omdat u vaak alleen de handen was in een fontein op het toilet, is de fontein uitgerust met alleen een koudwater kraan. De plug die wordt meegeleverd is niet afsluitbaar, zo voorkomt u overstromingen als de kraan per ongeluk open blijft staan. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke adres, verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash (impregnatie) zult u veel plezier hebben van uw nieuwe fontein. Specificaties Fonteinset Natuursteen Nera 40x23x11 cm (kraangat links): Complete fonteinset 40x23x11 cm Natuursteen Inclusief chromen koudwaterkraan, sifon en plug Montage materiaal word meegeleverd 2 jaar garantie

€ 159.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Natuursteen Nera 40x23x11 cm (kraangat rechts)

Fonteinset Natuursteen Nera 40x23x11 cm (kraangat rechts) De fonteinset van natuursteen wordt geleverd als een complete set wat u extra gemak oplevert. De fonteinset bestaat uit een fonteinkraan, sifon, bevestiging beugels en een niet afsluitbare plug. Het unieke van deze set is dat het fonteinbakje gemaakt is van natuursteen. Natuursteen ook wel lime stone genoemd is een kalksteen en de kleur kan variëren van blauw tot bruin grijs. Hardsteen is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, is elk product uniek. Het recht hoekige model zorgt voor een strakke afwerking in uw toilet. De set is eenvoudig in montage doormiddel van de bijgeleverde muur beugels. De kern hiervan is dat de wasbakjes een gewicht van 150 kg moeten kunnen dragen. Mocht u dus als volwassene door welke omstandigheid dan ook, op het fonteintje leunen het product er ten allen tijden in positie blijft. Omdat u vaak alleen de handen was in een fontein op het toilet, is de fontein uitgerust met alleen een koudwater kraan. De plug die wordt meegeleverd is niet afsluitbaar, zo voorkomt u overstromingen als de kraan per ongeluk open blijft staan. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke adres, verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash (impregnatie) zult u veel plezier hebben van uw nieuwe fontein. Specificaties Fonteinset Natuursteen Nera 40x23x11 cm (kraangat rechts): Complete fonteinset 40x23x11 cm Natuursteen Inclusief chromen koudwaterkraan, sifon en plug Montage materiaal word meegeleverd 2 jaar garantie

€ 159.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Hoek Fonteinset Natuursteen Taro 30x30x11 cm (kraangat midden)

Hoek Fonteinset Natuursteen Taro 30x30x11 cm (kraangat midden) De fonteinset van natuursteen wordt geleverd als een complete set wat u extra gemak oplevert. De fonteinset bestaat uit een fonteinkraan, sifon, bevestiging beugels en een niet afsluitbare plug. Het unieke van deze set is dat het fonteinbakje gemaakt is van natuursteen. Natuursteen ook wel lime stone genoemd is een kalksteen en de kleur kan variëren van blauw tot bruin grijs. Hardsteen is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, is elk product uniek. Het hoek model zorgt voor een strakke afwerking in uw toilet. De set is eenvoudig in montage doormiddel van de bijgeleverde muur beugels. De kern hiervan is dat de wasbakjes een gewicht van 150 kg moeten kunnen dragen. Mocht u dus als volwassene door welke omstandigheid dan ook, op het fonteintje leunen het product er ten allen tijden in positie blijft. Omdat u vaak alleen de handen was in een fontein op het toilet, is de fontein uitgerust met alleen een koudwater kraan. De plug die wordt meegeleverd is niet afsluitbaar, zo voorkomt u overstromingen als de kraan per ongeluk open blijft staan. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke adres, verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash (impregnatie) zult u veel plezier hebben van uw nieuwe fontein. Specificaties Hoek Fonteinset Natuursteen Taro 30x30x11 cm (kraangat midden) Complete fonteinset 30x30x11 cm Natuursteen Inclusief chromen koudwaterkraan, sifon en plug Montage materiaal word meegeleverd 2 jaar garantie

€ 159.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Natuursteen Jasmin 36x25x10 cm Druppelvorm (kraangat rechts)

Fonteinset Natuursteen Jasmin 36x25x10 cm Druppelvorm (kraangat rechts) De fonteinset van natuursteen wordt geleverd als een complete set wat u extra gemak oplevert. De fonteinset bestaat uit een fonteinkraan, sifon, bevestiging beugels en een niet afsluitbare plug. Het unieke van deze set is dat het fonteinbakje gemaakt is van natuursteen. Natuursteen ook wel lime stone genoemd is een kalksteen en de kleur kan variëren van blauw tot bruin grijs. Hardsteen is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, is elk product uniek. Het druppel vormige model zorgt voor een strakke afwerking in uw toilet. De set is eenvoudig in montage doormiddel van de bijgeleverde muur beugels. De kern hiervan is dat de wasbakjes een gewicht van 150 kg moeten kunnen dragen. Mocht u dus als volwassene door welke omstandigheid dan ook, op het fonteintje leunen het product er ten allen tijden in positie blijft. Omdat u vaak alleen de handen was in een fontein op het toilet, is de fontein uitgerust met alleen een koudwater kraan. De plug die wordt meegeleverd is niet afsluitbaar, zo voorkomt u overstromingen als de kraan per ongeluk open blijft staan. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke adres, verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash (impregnatie) zult u veel plezier hebben van uw nieuwe fontein. Specificaties Fonteinset Natuursteen Jasmin 36x25x10 cm Druppelvorm (kraangat rechts): Complete fonteinset 36x25x10 cm Natuursteen Inclusief chromen koudwaterkraan, sifon en plug Montage materiaal word meegeleverd 2 jaar garantie

€ 159.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Natuursteen Rose 40x20x10 cm Half rond (kraangat links)

Fonteinset Natuursteen Rose 40x20x10 cm Half rond (kraangat links) De fonteinset van natuursteen wordt geleverd als een complete set wat u extra gemak oplevert. De fonteinset bestaat uit een fonteinkraan, sifon, bevestiging beugels en een niet afsluitbare plug. Het unieke van deze set is dat het fonteinbakje gemaakt is van natuursteen. Natuursteen ook wel lime stone genoemd is een kalksteen en de kleur kan variëren van blauw tot bruin grijs. Hardsteen is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, is elk product uniek. Het half ronde model zorgt voor een strakke afwerking in uw toilet. De set is eenvoudig in montage doormiddel van de bijgeleverde muur beugels. De kern hiervan is dat de wasbakjes een gewicht van 150 kg moeten kunnen dragen. Mocht u dus als volwassene door welke omstandigheid dan ook, op het fonteintje leunen het product er ten allen tijden in positie blijft. Omdat u vaak alleen de handen was in een fontein op het toilet, is de fontein uitgerust met alleen een koudwater kraan. De plug die wordt meegeleverd is niet afsluitbaar, zo voorkomt u overstromingen als de kraan per ongeluk open blijft staan. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke adres, verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash (impregnatie) zult u veel plezier hebben van uw nieuwe fontein. Specificaties Fonteinset Natuursteen Rose 40x20x10 cm Half rond (kraangat links): Complete fonteinset 40x20x10 cm Natuursteen Inclusief chromen koudwaterkraan, sifon en plug Montage materiaal word meegeleverd 2 jaar garantie

€ 159.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Natuursteen Tulip 40x15x8 cm Rechthoek (kraangat rechts)

Fonteinset Natuursteen Tulip 40x15x8 cm Rechthoek (kraangat rechts) De fonteinset van natuursteen wordt geleverd als een complete set wat u extra gemak oplevert. De fonteinset bestaat uit een fonteinkraan, sifon, bevestiging beugels en een niet afsluitbare plug. Het unieke van deze set is dat het fonteinbakje gemaakt is van natuursteen. Natuursteen ook wel lime stone genoemd is een kalksteen en de kleur kan variëren van blauw tot bruin grijs. Hardsteen is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, is elk product uniek. Het rechthoekige model zorgt voor een strakke afwerking in uw toilet. De set is eenvoudig in montage doormiddel van de bijgeleverde muur beugels. De kern hiervan is dat de wasbakjes een gewicht van 150 kg moeten kunnen dragen. Mocht u dus als volwassene door welke omstandigheid dan ook, op het fonteintje leunen het product er ten allen tijden in positie blijft. Omdat u vaak alleen de handen was in een fontein op het toilet, is de fontein uitgerust met alleen een koudwater kraan. De plug die wordt meegeleverd is niet afsluitbaar, zo voorkomt u overstromingen als de kraan per ongeluk open blijft staan. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke adres, verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash (impregnatie) zult u veel plezier hebben van uw nieuwe fontein. Specificaties Fonteinset Natuursteen Tulip 40x15x8 cm Rechthoek (kraangat rechts): Complete fonteinset 40x15x8 cm Natuursteen Inclusief chromen koudwaterkraan, sifon en plug Montage materiaal word meegeleverd 2 jaar garantie

€ 159.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Natuursteen Lotus 36x25x10 cm Traanvorm (kraangat links)

Fonteinset Natuursteen Lotus 36x25x10 cm Traanvorm (kraangat links) De fonteinset van natuursteen wordt geleverd als een complete set wat u extra gemak oplevert. De fonteinset bestaat uit een fonteinkraan, sifon, bevestiging beugels en een niet afsluitbare plug. Het unieke van deze set is dat het fonteinbakje gemaakt is van natuursteen. Natuursteen ook wel lime stone genoemd is een kalksteen en de kleur kan variëren van blauw tot bruin grijs. Hardsteen is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, is elk product uniek. Het traanvormige model met opstaande rand zorgt voor overtollige wateropvang. De set is eenvoudig in montage doormiddel van de bijgeleverde muur beugels. De kern hiervan is dat de wasbakjes een gewicht van 150 kg moeten kunnen dragen. Mocht u dus als volwassene door welke omstandigheid dan ook, op het fonteintje leunen het product er ten allen tijden in positie blijft. Omdat u vaak alleen de handen was in een fontein op het toilet, is de fontein uitgerust met alleen een koudwater kraan. De plug die wordt meegeleverd is niet afsluitbaar, zo voorkomt u overstromingen als de kraan per ongeluk open blijft staan. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke adres, verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash (impregnatie) zult u veel plezier hebben van uw nieuwe fontein. Specificaties Fonteinset Natuursteen Lotus 36x25x10 cm Traanvorm (kraangat links): Complete fonteinset 36x25x10 cm Natuursteen Inclusief chromen koudwaterkraan, sifon en plug Montage materiaal word meegeleverd 2 jaar garantie

€ 159.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Aqua Splash Mini Natuursteen Links 30x18 Cm Chroom (Keuze Uit 20 Kranen)

Fonteinset Aqua Splash Mini Natuursteen Links 30x18 Cm Chroom (Keuze Uit 20 Kranen) Fonteinen worden geleverd als ONE-PACK welk u een mooi prijsvoordeel oplevert. De ONE-PACK bestaat uit een fonteinkraan designsifon, niet afsluitbare fonteinplug en een bevestiging set. Onze keramische fonteinen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van het standaard meegeleverde plugbout set. Keramiek is een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water en vuil intrekt. Een ideaal materiaal voor wasbakken. Specificaties & afmetingen Kleur fontein: zwart Materiaal fontein: natuursteen Kleur kraan: chroom Keuze uit 20 verschillende kranen Inclusief sifon Inclusief plug Inclusief bevestigingsset Koop vandaag nog uw fonteinset bij de sanitair topper van Nederland, Megadump.

€ 129.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

one pack HS fontein links Praxi chroom

one-pack HS fontein links+Praxi chroom

€ 251.95

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden One Pack Hardstenen fontein vierkant 30x30x10 compl.

One Pack Hardstenen fontein vierkant 30x30x10 compl.

€ 235.95

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden One Pack Hardstenen fontein 40x22x10 rechts compl.

One Pack Hardstenen fontein 40x22x10 rechts compl.

€ 235.95

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden One Pack Hardstenen fontein 40x22x10 links compl.

One Pack Hardstenen fontein 40x22x10 links compl.

€ 235.95

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden one pack HS fontein links Casma chroom

Wiesbaden one-pack HS fontein links+Casma chroom

€ 251.95

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden one pack HS fontein rechts Casma chroom

Wiesbaden one-pack HS fontein rechts+Casma chroom

€ 251.95

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Fontein Lanesto Vanity 22x40x10 cm RVS Grijs (excl kraan incl waste)

Fontein Lanesto Vanity 22x40x10 cm RVS Grijs (excl kraan incl waste) Wilt u een originele fontein op het toilet? Dat lukt zeker met het RVS fontein van Dekker Lanesto. Dit fontein is uniek, opvallend en design te noemen. De Vanity fonteinen zijn gemaakt van RVS. RVS wordt verkregen door chroom en nikkel te smelten en met elkaar te vermengen. Het chroom zorgt voor de glans en het nikkel zorg voor de roestvastheid. De eigenschappen van RVS zijn duurzaam, hittebestendig, onderhoudsvrij en 100% recyclebaar, en daarnaast ook makkelijk schoon te houden. De fonteinbak van de serie Vanity is verkrijgbaar in RVS, Gunmetal, Copper of Goud. Combineer de wastafel met een RVS kleurige,mat zwarte of zelfs witte fonteinkraan. Het fontein wordt echter zonder kraan geleverd, maar wel met een plug. Specificaties Fontein Lanesto Vanity RVS: Fonteinbak Dekker Lanesto Vanity RVS Exclusief kraan Inclusief waste In 4 kleuren verkrijgbaar 22x40x10 cm Roestvast

€ 299.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Hardstenen Fonteinset Viktor 30X30X10 Cm

Hardstenen Fonteinset Viktor 30x30x10 cm Met deze Hardstenen Fonteinset Viktor 30x30x10 cm incl. kraan en sifonset kan u een toiletruimte compleet maken. De set wordt compleet geleverd inclusief Amador fonteinkraan en sifonset. De fontein is 30x30x10 cm en is hierdoor groot genoeg om gemakkelijk uw handen te wassen. De kraan, sifon en afvoerplug zijn van hoogwaardige kwaliteit en chroom uitgevoerd. Zo is de fonteinset Viktor van Boss & Wessing is voor vrijwel iedere toiletruimte geschikt. De fontein is enkel te plaatsen zoals op foto. De Hardstenen fonteinset Viktor 30x30x10 cm wordt helemaal compleet geleverd en hierdoor is de fontein in één keer compleet. De verchroomde kraan en sifonset zullen een moderne en stijlvolle uitstraling in uw toilet creëren.  Specificaties & Afmetingen 30x30x10 cm Incl. kraan en sifonset Zonder muurbeugel geleverd Hoogwaardige kwaliteit Chroom uitgevoerd Koop nu uw Megaline hardstenen fonteinset bij Megadump.

€ 155.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product
 

Hardstenen Fonteinset Karl 37X23X7 Cm

Hardstenen Fonteinset Karl 37x23x7 cm Met deze Hardstenen Fonteinset Karl 37x23x7 cm incl. kraan en sifonset kan u een toiletruimte compleet maken. De set wordt compleet geleverd inclusief Amador fonteinkraan en sifonset. De fontein is 37x23x7 cm en is hierdoor groot genoeg om gemakkelijk uw handen te wassen. De kraan, sifon en afvoerplug zijn van hoogwaardige kwaliteit en chroom uitgevoerd. Zo is de fonteinset Karl van Boss & Wessing is voor vrijwel iedere toiletruimte geschikt. De fontein is enkel te plaatsen zoals op foto. De Hardstenen fonteinset Karl 37x23x7 cm wordt helemaal compleet geleverd en hierdoor is de fontein in één keer compleet. De verchroomde kraan en sifonset zullen een moderne en stijlvolle uitstraling in uw toilet creëren.  Specificaties & Afmetingen 37x23x7 cm Incl. kraan en sifonset Zonder muurbeugel geleverd Hoogwaardige kwaliteit Chroom uitgevoerd Met kraangat midden Koop nu uw Megaline hardstenen fonteinset bij Megadump.

€ 155.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Wastafels Natuursteen
Product