Marmer Mozaiek Karia Black 2,5X5X1 cm P M² Gio Gres

Marmer Mozaïek Karia black 2,5x5x1 cm P/M² De elegante Karia Black natuursteen is een prachtig stukje mozaïek. Deze tegel kan dienen als vloertegel maar ook als wandtegel.  Specificaties: * Getrommeld marmer mozaïek * Karia black 2,5 x 5 x 1 cm op matten van 30 x 30 cm * Getrommeld marmer mozaïek is verkrijgbaar in verschillende soorten maten en kleuren. * Toepassing: natuursteen wandtegels / natuursteen vloertegels Afmeting * 2,5x5x1 cm (30x30)

€ 125.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Natuursteen Marmer Mozaiek Mat Karia Black 2,5X2,5X1 cm P M² Gio Gres

Natuursteen marmer Mozaïek mat Karia Black 2,5x2,5x1 cm P/M² Deze prachtige mozaïek van natuursteen een pracht product wat binnen iedere woning van toepassing is. Deze matjes kunnen ook gebruikt worden als wandtegels.  Specificaties: * Getrommeld marmer mozaïek * Karia black 2,5 x 5 x 1 cm op matten van 30 x 30 cm * Getrommeld marmer mozaïek is verkrijgbaar in verschillende soorten maten en kleuren. * Toepassing: natuursteen wandtegels / natuursteen vloertegels Afmeting * 2,5x2,5x1 cm (30x30)

€ 125.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaiek Tegel Mont Blanc Crema 33. 3X33. 3 cm Cristacer

Mozaïek Tegel Mont Blanc Crema 33. 3x33. 3cm Prachtige Mozaïek Tegel is heel mooi te combineren met de vloertegels van Cristacer. De tegels zijn van Porcelanato en daardoor vorst bestendig. De slijtgroep en hardheid valt in de categorie 5 en geschikt voor inclusief gebruik. Specificaties & Afmetingen * Afmeting: 33. 3x33. 3cm * Dikte: 8mm * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Keramische vloertegel * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen Twijfel niet langer en bestel uw Mozaïek Tegel Mont Blanc Crema nu bij sanitairwinkel Megadump.

€ 24.95

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Cardoza Irox Grey Wall Maxi, Mat En Gerectificeerd P Matje J Stone

Cardoza Irox Grey Wall Maxi, Mat en gerectificeerd (Prijs per Matje) Mixed maten (30x60)

€ 22.95

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaiek Random Small Yellow Sand Sandstone 30X30 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Random Small Yellow Sand Sandstone 30x30 cm (Prijs per m2) De fijne mozaïek steentjes zijn gemaakt van zandsteen. Zandsteen bestaat voornamelijk uit kwarts wat de natuursteen slijtvast, kleurvast en zuurbestendig maakt. De steentjes zijn niet veel groter dan 2 bij 2 cm. Omdat de matjes mooi in elkaar overlopen kunt u een mooie sfeervolle muur of vloer creëren. Omdat zandsteen een natuurlijk product is, heeft het enige onderhoud nodig om de natuurlijk look te behouden en beschermen. Het is van belang dat u de steentjes impregneert. Dit ter voorkoming van vlekken van water, koffie, vet en oliën te voorkomen. Om de kleur te behouden is een kleurverdieper een echte aanrader. De verdieper brengt een dun beschermlaagje aan waarmee u langer plezier heeft van uw natuurstenen tegel. De mozaïek is 30x30 cm en 10 mm dik. De mozaïek kan voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Denk hierbij aan het bekleden van wanden, gevels, plafond en vloeren. Ook wordt het op een decoratieve manier gebruikt voor in zwembaden, tafels en nog veel meer! Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & Specificaties * Materiaal: Zandsteen * Dikte: 10mm * Kleur: zandsteen * Afmeting matje: 30x30cm * Prijs is per m2 * Alleen te gebruiken voor binnen * Aantal stuks in doos: 11 * Water absorptie: 14.60% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 79.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 10 Black Gray Lava Riverstone 30X10 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal 10 Black Gray Lava/Riverstone 30x10 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van Lava/Riverstone is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken en woonkamer. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de Lava/Riverstone mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 7.25%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & Specificaties * Materiaal: Lava/Riverstone * Afmeting: 30x15 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: Antraciet * Prijs is per m2 * Alleen geschikt voor binnen * Water absorptie: 7.25% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 73.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 15 Black Gray Lava Riverstone 30X15 cm Stabigo

Stabigo mozaïek Horizontaal 15 Black Gray Lava/Riverstone 30x15 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van Lava/Riverstone is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken en woonkamer. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de Lava/Riverstone mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 7.25%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Lava/Riverstone * Afmeting: 30x15 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: Antraciet * Prijs is per m2 * Alleen geschikt voor binnen * Water absorptie: 7.25% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 63.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 15 B Black Gray Lava Riverstone 30X15 cm Stabigo

Stabigo mozaïek Horizontaal 15 B Black Gray Lava/Riverstone 30x15 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van Lava/Riverstone is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken en woonkamer. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de Lava/Riverstone mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 7.25%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Lava/Riverstone * Afmeting: 30x15 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: Antraciet * Prijs is per m2 * Alleen geschikt voor binnen * Water absorptie: 7.25% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 63.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Brick Mosaic Gray Tumble Marmer 30X15 cm Prijs Per 1M²) Stabigo

Stabigo mozaïek Brick Mosaic Gray Tumble Marmer 30x15cm Prijs per m2) De mooie marmer mozaïek heeft een dikte van 10mm. De fijne steentjes staan op de juiste manier met elkaar verbonden om een strakke uitstraling te creëren. Het ene steentje is groter als het andere en dat maakt het speels. In combinatie met een donkere kleur voeg geeft u er ook nog eens een romantisch tintje aan. Het is belangrijk om het marmer goed te onderhouden met de juiste schoonmaakmiddelen voor een jarenlang plezier. Marmer moet worden impregneert om vlekken van bijvoorbeeld water, koffie, vet en olie te voorkomen. Daarnaast is het onderhouden van marmer ook belangrijk om zijn kleur te behouden met een kleurverdieper. De mozaïek kan voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Denk hierbij aan het bekleden van wanden, gevels, plafond en vloeren. Ook wordt het op een decoratieve manier gebruikt voor in zwembaden, tafels en nog veel meer! Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Dikte: 10mm * Kleur: antraciet * Afmeting matje: 30x15cm * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 75.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaiek Brick Mosaic Blue Tumble Marmer 30X15 mm Stabigo

Stabigo mozaïek Brick Mosaic Blue Tumble Marmer 30x15mm (Prijs per m2) De mooie marmer mozaïek heeft een dikte van 10mm. De fijne steentjes staan op de juiste manier met elkaar verbonden om een strakke uitstraling te creëren. Het ene steentje is groter als het andere en dat maakt het speels. In combinatie met een donkere kleur voeg geeft u er ook nog eens een romantisch tintje aan. Het is belangrijk om het marmer goed te onderhouden met de juiste schoonmaakmiddelen voor een jarenlang plezier. Marmer moet worden impregneert om vlekken van bijvoorbeeld water, koffie, vet en olie te voorkomen. Daarnaast is het onderhouden van marmer ook belangrijk om zijn kleur te behouden met een kleurverdieper. De mozaïek kan voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Denk hierbij aan het bekleden van wanden, gevels, plafond en vloeren. Ook wordt het op een decoratieve manier gebruikt voor in zwembaden, tafels en nog veel meer! Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Dikte: 10mm * Kleur: antraciet * Afmeting matje: 30x15cm * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 75.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaiek Brick Mosaic Cream Tumble Marmer 30X15 cm Stabigo

Stabigo mozaïek Brick Mosaic Cream Tumble Marmer 30x15cm (Prijs per m2) De mooie marmer mozaïek heeft een dikte van 10mm. De fijne steentjes staan op de juiste manier met elkaar verbonden om een strakke uitstraling te creëren. Het ene steentje is groter als het andere en dat maakt het speels. In combinatie met een lichte kleur voeg geeft u er een gezellig tintje aan. Het is belangrijk om het marmer goed te onderhouden met de juiste schoonmaakmiddelen voor een jarenlang plezier. Marmer moet worden impregneert om vlekken van bijvoorbeeld water, koffie, vet en olie te voorkomen. Daarnaast is het onderhouden van marmer ook belangrijk om zijn kleur te behouden met een kleurverdieper. De mozaïek kan voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Denk hierbij aan het bekleden van wanden, gevels, plafond en vloeren. Ook wordt het op een decoratieve manier gebruikt voor in zwembaden, tafels en nog veel meer! Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Dikte: 10mm * Kleur: cream * Afmeting matje: 30x15cm * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 75.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaiek Brick Mosaic Red Tumble Marmer 30X15 cm Stabigo

Stabigo mozaïek Brick Mosaic Red Tumble Marmer 30x15cm (Prijs per m2) De mooie marmer mozaïek heeft een dikte van 10mm. De fijne steentjes staan op de juiste manier met elkaar verbonden om een strakke uitstraling te creëren. Het ene steentje is groter als het andere en dat maakt het speels. In combinatie met een donkere kleur voeg geeft u er ook nog eens een romantisch tintje aan. Het is belangrijk om het marmer goed te onderhouden met de juiste schoonmaakmiddelen voor een jarenlang plezier. Marmer moet worden impregneert om vlekken van bijvoorbeeld water, koffie, vet en olie te voorkomen. Daarnaast is het onderhouden van marmer ook belangrijk om zijn kleur te behouden met een kleurverdieper. De mozaïek kan voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Denk hierbij aan het bekleden van wanden, gevels, plafond en vloeren. Ook wordt het op een decoratieve manier gebruikt voor in zwembaden, tafels en nog veel meer! Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Dikte: 10mm * Kleur: Bruin * Afmeting matje: 30x15cm * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 75.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaiek Brick Mosaic Light Gray Tumble Marmer 30X15 cm Stabigo

Stabigo mozaïek Brick Mosaic Light Gray Tumble Marmer 30x15cm (Prijs per m2) De mooie marmer mozaïek heeft een dikte van 10mm. De fijne steentjes staan op de juiste manier met elkaar verbonden om een strakke uitstraling te creëren. Het ene steentje is groter als het andere en dat maakt het speels. In combinatie met een donkere kleur voeg geeft u er ook nog eens een romantisch tintje aan. Het is belangrijk om het marmer goed te onderhouden met de juiste schoonmaakmiddelen voor een jarenlang plezier. Marmer moet worden impregneert om vlekken van bijvoorbeeld water, koffie, vet en olie te voorkomen. Daarnaast is het onderhouden van marmer ook belangrijk om zijn kleur te behouden met een kleurverdieper. De mozaïek kan voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Denk hierbij aan het bekleden van wanden, gevels, plafond en vloeren. Ook wordt het op een decoratieve manier gebruikt voor in zwembaden, tafels en nog veel meer! Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Dikte: 10mm * Kleur: Grijs * Afmeting matje: 30x15cm * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 75.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaiek Brick Mosaic Sunset Brown Tumble Marmer 30X15 cm Stabigo

Stabigo mozaïek Brick Mosaic Sunset Brown Tumble Marmer 30x15cm (Prijs per m2) De mooie marmer mozaïek heeft een dikte van 10mm. De fijne steentjes staan op de juiste manier met elkaar verbonden om een strakke uitstraling te creëren. Het ene steentje is groter als het andere en dat maakt het speels. In combinatie met een gepaste kleur voeg geeft u er ook nog eens een romantisch tintje aan. Het is belangrijk om het marmer goed te onderhouden met de juiste schoonmaakmiddelen voor een jarenlang plezier. Marmer moet worden impregneert om vlekken van bijvoorbeeld water, koffie, vet en olie te voorkomen. Daarnaast is het onderhouden van marmer ook belangrijk om zijn kleur te behouden met een kleurverdieper. De mozaïek kan voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Denk hierbij aan het bekleden van wanden, gevels, plafond en vloeren. Ook wordt het op een decoratieve manier gebruikt voor in zwembaden, tafels en nog veel meer! Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Dikte: 10mm * Kleur: grijs/bruin * Afmeting matje: 30x15cm * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 80.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 135 Cream Marmer 30X10 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal 135 Cream Marmer 30x10 cm (Prijs per 0,92m²) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De 135 Cream Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 0.70%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x14 cm * Hoogte tegeltjes: 3 maten * Dikte: 10mm * Kleur: Antraciet * Prijs is per 0.92 m2 * Aantal stuk per doos: 22 stuks * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 0.70% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 63.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal Random Cream Marmer 30X14 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal Random Cream Marmer 30x14 cm (Prijs per 0,92m²) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De Random Cream Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek hebben verschillende afmetingen en zijn geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 0.70%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x14 cm * Hoogte tegeltjes: Random * Dikte: 10mm * Kleur: Antraciet * Prijs is per 0.92 m2 * Aantal stuk per doos: 22 stuks * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 0.70% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 69.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaiek Horizontaal Random Gray Marmer 30X10 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal Random Gray Marmer 30x10 cm (Prijs per 0,92m²) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De Random Gray Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek hebben verschillende afmetingen en zijn geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 1.22%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x14 cm * Hoogte tegeltjes: Random * Dikte: 10mm * Kleur: Grijs * Prijs is per 0.92 m2 * Aantal stuk per doos: 22 stuks * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 69.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal Random Light Gray Marmer 30X14 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal Random Light Gray Marmer 30x14 cm (Prijs per 0,92m²) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De Random Light Gray Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek hebben verschillende afmetingen en zijn geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 0.97%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x14 cm * Hoogte tegeltjes: Random * Dikte: 10mm * Kleur: Grijs * Prijs is per 0.92 m2 * Aantal stuk per doos: 22 stuks * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 0.97% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 69.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 10 Cream Marmer 30X10 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal 10 Cream Marmer 30x10 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De 10 Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 0.70%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x15 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: cream * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 0.70% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 73.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 10 Gray Marmer 30X10 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal 10 Gray Marmer 30x10 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. Ze 10 Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 0.70%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x10 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: Antraciet * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 73.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 10 Gray Blue Marmer 30X10 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal 10 Gray Blue Marmer 30x10 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. Ze 10 Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 0.70%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x10 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: Grijs * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 0.70% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 73.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 10 Yucatan Brown Marmer 30X15 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal 10 Yucatan Brown Marmer 30x15 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De Yacatan Brown Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is1.22%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x15 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: Bruin * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 73.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 15 Cream Marmer 30X15 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal 15 Cream Marmer 30x15 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De 15 Cream Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 0.70%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x15 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: Crème * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 0.70% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 63.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 15 Gray Marmer 30X15 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal 15 Gray Marmer 30x15 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De 15 Gray Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 1.22%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x15 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: Grijs * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 63.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product
 

Mozaïek Horizontaal 15 Gray Blue Marmer 30X15 cm Stabigo

Stabigo Mozaïek Horizontaal 15 Gray Blue Marmer 30x15 cm (Prijs per m2) De horizontale mozaïek van marmer is overal voor te gebruiken. De meeste gebruikelijke plaatsen zijn in badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de mozaïek matjes uitermate geschikt voor keuken, woonkamer en zelfs voor buiten. De 15 Gray Blue Marmer kan tot -25 graden. Ook wordt mozaïek geregeld gebruikt als decoratie materiaal voor het bekleden van een schilderij, meubels of andere locaties. Mozaïek geeft sfeer aan de ruimte omdat het bestaat uit allemaal losse steentjes. Daarbij is het maken van de kleur voeg ook heel bepalend voor het geheel. De losse steentjes van de marmeren mozaïek zijn langwerpig en geschikt voor een horizontale leg richting. De water absorptie is 1.22%. Daarom is het belangrijk om de mozaïek goed te impregneren. De te impregneren beschermd u de steentjes tegen water, koffie, vet en olie. Voor een optimale kleurbehoud is het goed om de steentjes regelmatig te behandelen met een kleurverdieper. Let op! Overgebleven mozaïektegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. We adviseren om ook wat tegels als reserve te houden als er een keer schade of breuk is. Inhoud & specificaties: * Materiaal: Marmer * Afmeting: 30x15 cm * Hoogte: 10mm * Kleur: Crème * Prijs is per m2 * Kan tot -25 graden * Water absorptie: 1.22% * Gewicht per doos: 22kg Bestel de Mozaïek steentjes van Stabigo nu bij Sanitairwinkel Megadump.

€ 63.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Tegels Mozaiektegels
Product