Wastafelmengkraan Inbouw Nero RVS Mat Zwart ADW Design

Wastafelmengkraan Inbouw Nero RVS Mat Zwart Een handige inbouw wandkraan waar alles in verwerkt zit. Dit model kan prima in een badkamer of toiletruimte. Het is een mengkraan waarmee u zelf kunt bepalen welke temperatuur het water moet krijgen. De uitloop in maar liefst 205 mm lang en volledig van RVS. Door de mat zwarte finish een uniek stuk in uw badkamer of toiletruimte. De kraan heeft een perlator dat zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt. RVS staat voor Roest Vast Staal en zal bij de juiste behandeling niet roesten, gaat zeer lang mee, loodvrij en draagt bij aan de milieubescherming & de gezondheid, duurzaamheid. RVS kranen hebben een productieproces wat een stuk milieu vriendelijker is dan het proces van een verchroomde messing kraan. RVS AISI 304 bestaat uit 18% chroom,8% nikkel en ijzer. RVS heeft maar liefst 15 jaar garantie. De Wastafelmengkraan Inbouw Nero RVS Mat Zwart wordt geleverd inclusief inbouw en afbouwdeel. * Kleur: Volledig RVS Mat Zwart * Lengte: uitloop 205 mm * Inbouwgedeelte: 65 mm * ∅ uitloop: 40 mm * Voor koud en warm water * Compleet met inbouw en afbouwdeel * Garantie van 2 jaar op keramische binnendelen en thermostatische cartridges Bestel snel bij Megadump.

€ 535.25

Meerinformatie

Megadump Tiel Meer Mat zwart sanitair
Product
 

Heka sierradiator mat zwart 1817x600 m o aansl. Aqua Splash

Heka sierradiator Kleur: matzwart Maat: 1817x600 midden-onder aansluiting h-h 50mm Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait.

€ 229.00

Meerinformatie

Megadump Tiel Meer Mat zwart sanitair
Product
 

Wiesbaden Rio Therm. douchemengkraan 15 cm mat zwart

Wiesbaden Rio thermostatische.douchemengkraan Hart-op-hart aansluiting 15cm Inclusief s-koppelingen en rozetten Kleur: mat zwart Voorzien van temperatuurbegrenzer op 38 graden Met keramische afdichting Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait.

€ 130.90

Meerinformatie

Megadump Tiel Meer Mat zwart sanitair
Product
 

Wiesbaden Rio Therm. badmengkraan 15 cm mat zwart

Wiesbaden Rio thermostatische.badmengkraan Hart-op-hart aansluiting 15cm Inclusief s-koppelingen en rozetten Kleur: mat zwart Mengkraan met een geintergreerde omstelknop. Met de aan-en uitknop bepaalt u of het water uit de uitloop of uit de doucheslang komt... Voorzien van temperatuurbegrenzer op 38 graden Met keramische afdichting Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait.

€ 163.90

Meerinformatie

Megadump Tiel Meer Mat zwart sanitair
Product