Street Fighter Anniversary Collection

Street Fighter Anniversary Collection commemorates the 15th anniversary of Capcom's series of fighting games. The compilation includes Hyper Street Fighter II, which combines previous Street Fighter II features and character variations from previous Street Fighter II editions, and Street Fighter III: Third Strike. Hyper Street Fighter II lets you mix and match characters from the different versions for a variety of matchups. Street Fighter III: Third Strike offers a total of 19 different playable characters, a Grade Judge System, and a Progressive Hit Frame System.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Playstation 2 Games
Product
 

Call of Duty Black Ops 2 (classics)

De game speelt zich af in twee tijdsperioden, namelijk in ten tijde van de Koude Oorlog rond 1980 en in de tweede Koude Oorlog die zich afspeelt in 2025. Black Ops II beantwoord enkele vragen die zich voordeden tijdens het eerste deel. Wat is bijvoorbeeld realiteit in het hoofd Mason? Kom er achter in Black Ops II.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Xbox 360 Games
Product
 

Fallout 4 (Playstation Hits)

Fallout 4 begint, in tegenstelling tot zijn voorgangers, nog voor het vallen van de bommen en de vernietiging van de wereld zoals wij hem kennen. Dit is echter maar een klein gedeelte, al snel ontwaak je in de Vault en ga je naar buiten, 200 jaar later, in een verwoest Boston.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

The Elder Scrolls 5 Skyrim (Legendary Edition) (greatest hits)

The Elder Scrolls V, Skyrim (Legendary Edition) bevat de originele game en de officiele uitbreidingen: Dawnguard, Hearthfire, en Dragonborn en een aantal nieuwe functies. Toegevoegd zijn o.a. combat cameras, mounted combat, Legendary difficulty mode voor hardcore spelers, en Legendary skills - waardoor je ieder voordeel weet mee te pikken en waarmee je oneindig je skills kunt opwaarderen.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Playstation 3 Games
Product
 

Dark Souls Solaire of Astora Statue

Solaire of Astora is een lid van de Warriors of Sunlight covenant die op zoek is naar zijn eigen zon. Hij is een opgewekte, vrolijke, krachtige ridder die door de instortende wereld zijn houding niet laat beïnvloeden. Hij wil graag een van de ondoden worden, zodat hij zijn eigen zoektocht kan voltooien. First 4 Figures is trots om Solaire of Astora te presenteren. Een buitengewoon bekwame krijger uit de verbazingwekkende actie-role-playing game van FromSoftware: 'Dark Souls'. Dark Souls vindt plaats in het fictieve koninkrijk Lordran. Spelers nemen de rol aan van een vervloekt, ondood personage dat een pelgrimstocht begint vanuit het Undead Asylum om het lot van de Undead te ontdekken. Solaire of Astora staat op een hoogte van 18 centimeter vanaf het topje van zijn handen tot aan de basis, wat zorgt voor een eenvoudig schitterend 'center-piece' voor elke Dark Souls-fan. Geleverd in luxe full-color verpakking, met de hand genummerde basis en een authenticiteitskaart.

€ 248.00

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Wolfenstein the New Order (Playstation Hits)

Europa, 1946. WW2 woedt in heel Europa. Waar ooit de geallieerden een voordeel hadden, hebben de nazi's het tij gekeerd op dramatische wijze met de technologisch geavanceerde oorlogsmachine van Generaal Wilhelm Strasse - Deathshead. Wanneer een laatste poging op de basis van Deathshead mislukt, zakt de hoop van de geallieerden naar een dieptepunt waar ze niet meer uit kunnen komen. Europe, 1960. De oorlog is voorbij. De nazi's zijn de triomfantelijke overwinnaars. Met behulp van een niet aflatende kracht en brute intimidatie, hebben de nazi's zelfs de machtigste naties op hun knieen gebracht. Het nazi-regime regeert nu de hele wereld met een ijzeren vuist. Jij bent Kapitein BJ Blazkowicz, de Amerikaanse oorlogsheld. Na terecht te komen in deze wereld van duisternis is het jou onmogelijke taak om een tegenoffensief te lanceren tegen het monsterlijke nazi-regime. Alleen jij durft op te staan tegen een onstuitbaar leger van nazi-robots en logge Super Soldiers. Alleen jij kunt Deathshead stoppen. Alleen jij kunt de geschiedenis herschrijven.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

Katamari Damacy

LET OP: Dit spel is helaas niet af te spelen op een standaard Europese Playstation 2.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Playstation 2 Games
Product
 

Dishonored 2 (Playstation Hits)

Dishonored 2 neemt plaats 15 jaar na The Dunwall Plague. Corvo heeft nu Emily onder zijn hoede als leerling Assassin om samen de corruptie achter The Dunwall Plague te onthullen. Dit tweede deel neemt plaats op het eiland van Serkonos, een van de 4 grote eilanden van het Emperium, het eiland waar Corvo is geboren.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

Dark Souls Trilogy

Voor het eerst in de geschiedenis is het mogelijk over alle drie de gerenommeerde Dark Souls-games en hun bijhorende DLC-content gebundeld in een 3-disc collectie te beschikken. Betreed het epische dark fantasy universum, getroffen door verval en de Curse. Verken de uitgestrekte werelden en ontdek de diepgewortelde verhaallijnen. Elke speelbeurt verrast met nieuwe uitdagingen en ontdekkingen. Ga aan de slag met honderd unieke combinaties aan wapens, harnassen, magie en crafting opties om je eigen speelstijl te creëren. Inhoud: - Dark Souls™ Remastered, - Dark Souls™ II: Scholar of The First Sin, - Dark Souls™ III: The Fire Fades™, - Alle DLC-content voor de 3 games en alle originele soundtracks. DARK SOULS™ REMASTERED, En dan was er vuur. Herontdek de genre-definiërende game waar het allemaal mee begon. Keer terug naar Lordran in deze prachtig geremasterede game in high definition, 60 fps met singleplayer of online multiplayer en dedicated servers. Bevat de Artorias of the Abyss DLC. DARK SOULS™ II: SCHOLAR OF THE FIRST SIN, Bereid je voor om opnieuw te sterven. De tweede game uit de reeks bevat als basis Dark Souls II met daarnaast drie DLC's: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King en Crown of the Ivory King. DARK SOULS™ III: THE FIRE FADES™, Nu blijven alleen sintels over… Dark Souls III is het laatste avontuur in de reeks waar spelers alleen kunnen strijden of een team kunnen vormen in co-op of PvP multiplayer. Bevat de bekroonde game en beide DLC-hoofdstukken: Ashes of Ariandel en The Ringed City. ALLE ORIGINELE SOUNDTRACKS, Bezoek EP!C en download er alle muziek van de Dark Souls-saga gecomponeerd door Motoi Sakaraba en Yuka Kitamura. 110 tracks en meer dan 6 uur om te beluisteren nemen elke Dark Souls-fan terug mee naar die intense boss fights en de beste momenten uit hun dodelijke avonturen.

€ 38.00

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

Big Ben Gaming Headset (XB360HS10)

Big Ben, Gaming Headset HS10 voor de Xbox 360. Ervaar gaming op een hele nieuwe manier en geniet van games zoals ze bedoeld zijn.

€ 18.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Tokyo Xanadu eX

Verken door Morimiya City en vecht tegen hordes gedachten die monsters buigen. Elk personage beschikt over unieke wapens en vaardigheden om de monsters in dit vreemde rijk te bestrijden. Ontrafel de geheimen van Eclipse en overwin het kwaad van Morimiya. Praat met personages, bouw relaties op en smeed allianties. Navigeer door het uitgestrekte stadsbeeld van Morimiya City. Upgrade je uitrusting, speel minigames en train in kerkers. Geniet van extra verhalen over de Wielders die niet zijn afgebeeld in het hoofdverhaal. Zodra je het spel hebt voltooid, krijg je toegang tot een geheel nieuwe quest en ga je op avontuur. Speel als de mysterieuze ridder White Shroud. Brandewijn met een ongeëvenaarde kracht en de kracht van het licht om gemene monsters en wrede bazen te verslaan, Extra PS4 content: - Extra verhalen, - Nieuwe speelbare karakters inclusief White Shroud, - 2 nieuwe game modes, - Nieuwe dungeons, quests en verzamelobjecten

€ 54.99

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

Watch Dogs 2 Deluxe Edition

Hacken is jouw wapen in de gigantische en dynamische open wereld van Watch Dogs 2. In 2016 werd ctOS 2.0, een geavanceerd besturingssysteem die de gehele infrastructuur van de stad beheert, geïmplementeerd in meerdere steden in Amerika om een veiligere en efficiëntere samenleving te creëren. Speel als Marcus Holloway, een briljante en jonge hacker die leeft in het centrum van de technologische revolutie: San Francisco Bay Area. Werk samen met hackersgroep DedSec en vind de gevaren van ctOS 2.0. Wanneer het systeem in verkeerde handen terecht komt, kan het gebruikt worden om een groot aantal personen te monitoren en te manipuleren. Met de nodige kennis om te hacken, voer jij samen met DedSec de grootste hack van de eeuw uit. Haal ctOS 2.0 neer en geef het volk hun vrijheid terug, De Deluxe Edition bevat: FYSIEKE CONTENT, - Watch Dogs® 2 game in een speciale cover, - Een dubbelzijdige kaart van San Francisco waarin in-game hot spots als het DedSec hoofdkwartier, gebieden van bendes, verschillende winkels en andere interessante plekken te vinden zijn, - 3 lithografieën van San Francisco, Marcus en DedSec

€ 28.00

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

Cities Skylines Complete Edition

Cities: Skylines is de moderne variant van de klassieke stad simulatie game. De game introduceert namelijk nieuwe game play elementen om het realisme omhoog te schroeven. Bouw je eigen stad van de grond op en ervaar hoe moeilijk het is om iedere burger tevreden te houden! Zorg ervoor dat jouw stad uitgroeit tot de beste in de regio. Zorg ervoor dat je de zaken omtrent onderwijs, water en elektriciteit, politie en brandweer, gezondheidszorg op orde hebt.

€ 29.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

JoJo's Bizarre Adventure Eyes of Heaven

Na bijna 30 jaar sinds de eerste release is de JoJo´s Bizarre Adventure franchise nooit zo fris en jeugdig geweest als nu. Hirohiko Araki meesterwerk is een fenomeen dat zowel games als manga en anime flink heeft beinvloed. Nu met Eyes of Heaven komt er weer een supersnelle, flitsende actie/fighting game.

€ 49.99

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

LEGO Ninjago 3 Shadow of Ronin

In LEGO Ninjago: Shadow of Ronin steelt de slechterik Ronin de herinneringen en wapens van de Ninja's met behulpt van de Obsidian Glaive. De Ninja's moeten hun wapens snel terugvinden zodat hun krachten terugkeren en ze Ronin kunnen tegenhouden.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Nintendo Nappy Allover Print

Dit artikel is gemaakt van 100% katoen. Officieel gelicenseerd.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Kleding T Shirts
Product
 

Far Cry 4 Far Cry Primal (Double Pack)

Deze bundel bevat de volledige versies van Far Cry 4 en Far Cry Primal. Far Cry 4, Spelers van Far Cry 4 bevinden zich in Kyrat, een adembenemende, levensgevaarlijke en woeste regio van de Himalaya's die onder druk staat van het regime van een zelfbenoemde, alleenheersende koning. Gebruik een uitgebreid aanbod van wapens, voertuigen en dieren om jouw eigen verhaal te schrijven in een exotische open wereld. Far Cry Primal, Welkom in het stenen tijdperk, een tijd vol extreme gevaren en eindeloos veel avonturen. Gigantische mammoeten en sabeltandtijgers heersen op aarde en de mensheid staat onder aan de voedselketen. Als laatste overlevende van je jagersgroep leer je een dodelijk arsenaal te maken, meedogenloze roofdieren van je af te slaan en vijandelijke stammen te slim af te zijn in de strijd om het land Oros. Uiteindelijke sta jij aan de top van de voedselketen.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

Sony Dual Shock 4 Controller V2 (Blue)

De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe SHARE-toets kun je video's streamen en delen met slechts één druk op de knop. Kenmerken: - Directe uitzending - Deel met een druk op de SHARE-knop overwinningen en prestaties met vrienden via populaire sociale netwerken, - Elk detail is hoorbaar - Geniet via de controller van hifi-geluidseffecten en chat met vrienden via de ingebouwde monoluidspreker en headsetaansluiting, - Ervaar de actie - Niet alleen ziet en hoort u alles nog gedetailleerder, u voelt het ook dankzij de intensere trillingsmotoren, - Precisieontwerp - Houd alles in de hand met nog meer comfort dankzij een nieuw ontwerp, terwijl verbeterde analoge sticks en knoppen voor nog meer precisie zorgen. - Nieuwe ideeën - Bestuur, gebaar of teken met het touchpad. Het touchpad bevindt zich aan de voorkant van de controller en zorgt voor een vrijere manier van spelen. - Gepersonaliseerd gamen - Vier gekleurde led's bieden een eenvoudige manier om spelers te identificeren en nuttige game-informatie te bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

€ 59.99

Meerinformatie

Games Playstation 4 Accessoires
Product
 

Sony Dual Shock 4 Controller V2 (Green Camouflage)

De DualShock 4 controller beschikt over nieuwe verbeteringen voor de meest meeslepende game-ervaringen, inclusief een supergevoelige six-axis-sensor en een touchpad bovenop de controller dat een compleet nieuwe manier van gamen biedt. Met de nieuwe SHARE-toets kun je video's streamen en delen met slechts één druk op de knop. Kenmerken: - Directe uitzending - Deel met een druk op de SHARE-knop overwinningen en prestaties met vrienden via populaire sociale netwerken. - Elk detail is hoorbaar - Geniet via de controller van hifi-geluidseffecten en chat met vrienden via de ingebouwde monoluidspreker en headsetaansluiting. - Ervaar de actie - Niet alleen ziet en hoort u alles nog gedetailleerder, u voelt het ook dankzij de intensere trillingsmotoren. - Precisieontwerp - Houd alles in de hand met nog meer comfort dankzij een nieuw ontwerp, terwijl verbeterde analoge sticks en knoppen voor nog meer precisie zorgen. - Nieuwe ideeën - Bestuur, gebaar of teken met het touchpad. Het touchpad bevindt zich aan de voorkant van de controller en zorgt voor een vrijere manier van spelen. - Gepersonaliseerd gamen - Vier gekleurde led's bieden een eenvoudige manier om spelers te identificeren en nuttige game-informatie te bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

€ 64.99

Meerinformatie

Games Playstation 4 Accessoires
Product
 

Far Cry 5 (Gold Edition)

FYSIEKE CONTENT: - FAR CRY 5 game met speciaal Gold Edition key art. DIGITAL CONTENT, - De SEASON PASS: Breid je FAR CRY 5-ervaring uit met de Season Pass die extra verhalen, missies en uitrustingen bevat.oHet Digital Deluxe Pack met vroege toegang tot verschillende uitrustingen, voertuigen, wapens en spullen die je kunt gebruiken in jouw gevecht tegen Eden's Gate. - Het BIG GAME HUNTER PACK geeft je toegang tot de Big Game Hunter compoundboog, de Big Game Hunter ATV en de Big Game Hunter outfit. - Het ACE PILOT PACK geeft je toegang tot het Ace Pilot 1911 handgeweer, de Ace Pilot Helikopter en de Ace Pilot outfit. - Het EXPLOSIVE PACK: een compleet pack aan extra opties die je kunt gebruiken met 4x dynamiet, 4x C4, 4x granaten en 4x proximity mijnen. - Het CHAOS PACK: een compleet pack aan extra opties die je kunt gebruiken met 4x snelle boosts, 4x razende boosts, 4x Molotov cocktails en 4x lokaas voor dieren. - AR-C aanvalsgeweer &.44 Magnum handgeweer met unieke skins. Welkom in Hope County, Montana. Dit idyllische plekje isde thuis van een gemeenschap van vrijheidslievende mensen. en een fanatieke Doomsday-sekte, beter bekend als The Project at Eden's Gate. Deze sekte wordt geleid door de charismatische profeet Joseph Seed en zijn toegewijde broers en zus, The Heralds. Eden's Gate is in alle rust binnengedrongen in het dagelijkse leven van deze eens zo rustige plaats. Jouw aankomst in Hope County spoort de sekte aan om met veel geweld de controle over de regio te nemen. Nu is het aan jou om de strijd aan te gaan de zin tot verzet aan te wakkeren om de inwoners te bevrijden uit de greep van Eden's Gate. Verken Hope County, haar rivieren, landschap en luchtruim, met het grootste arsenaal aan wapens en voertuigen ooit in een Far Cry game. Jij bent de held van het verhaal in een spannende wereld die reageert op alles wat jij doet. Een wereld waarin de plaatsen die je ontdekt en de locals met wie je samenwerkt jouw verhaal vormen op manieren die je nooit ziet aankomen. Far Cry komt naar Amerika in het nieuwste deel van de geprezen franchise.

€ 48.00

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

VR Ping Pong (PSVR Required)

Let op! Voor deze game heeft u de Playstation VR headset nodig! Elke omgeving ziet er uit als een volledig geanimeerd stadion inclusief publiek waardoor het lijkt alsof je echt klaar staat voor een ronde tafeltennis. VR Ping Pong heeft verschillende gameplay modi die je de kans geven om de spanning van het tafeltennis zelf te voelen.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

Terraria (Collector's Edition)

Pak je gereedschap en ga aan de slag! Je kunt veel dingen doen in Terraria, bijvoorbeeld: maak wapens en vecht tegen een verscheidenheid aan vijanden in tal van omgevingen, graaf diep onder de grond om accessoires, geld en andere nuttige dingen te vinden, verzamel hout, steen, ertsen, en andere middelen om alles wat je nodig hebt om de wereld eigen te maken en te verdedigen. Bouw een huis, een fort, zelfs een kasteel, de mensen die bij je komen wonen willen je misschien zelfs spullen verkopen jdie van pas komen in je avontuur. Maar pas op, er zijn nog meer uitdagingen op u te wachten. Bent u tot de taak?

€ 19.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Playstation Gadget Decals

- Een set Playstation decals, - Formaat geschikt voor laptops, smartphones en tablets, - Meer dan 20 waterbestendige en verwijderbare decals, - Officieel gelicentieerd

€ 5.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Senran Kagura Peach Beach Splash Collector Edition

Deze third person “Shooter” zal de schaars geklede dames van de populaire serie Senran Kagura het tegen elkaar op laten nemen door middel van het schieten met waterpistolen. De dames uit de serie worden getransporteerd naar een onbekende dimensie waar maar één ding centraal staat, een toernooi waarin je tegen elkaar vecht met, je raad het al, waterpistolen.

€ 48.00

Meerinformatie

Games Playstation 4 Games
Product
 

Dragon Ball FighterZ (Code in a Box)

Het geprezen DRAGON BALL FighterZ brengt zijn spectaculaire gevechten en de beste krijgers naar NINTENDO SWITCH. In samenwerking met Arc System Works slaagt DRAGON BALL FighterZ erin anime graphics te combineren met gemakkelijk aan te leren, doch moeilijk te meesteren gameplay. Naast het feit dat je de game overal kunt spelen, bevat de NINTENDO SWITCH-versie ook exclusieve features. Spectaculaire gevechten, Ervaar combo's in de lucht, vernietigbare omgevingen en gekende locaties uit de DRAGON BALL-anime aan 60FPS. 3vs3 Tag/Support, Laat spelers toe te trainen en meer dan één vechter/stijl onder de knie te krijgen, wat voor een meer diepgaande gameplay zorgt. Verbluffende anime graphics, Dankzij de Unreal Engine en het getalenteerde team van Arc System Works is DRAGON BALL FighterZ een verbluffend spektakelstuk.

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product